Finska je najsretnija zemlja na svijetu, a u čemu je tajna njihove sreće doznajte na besplatnom online predavanju

by | 27 svibnja, 2020

Ima li divnijeg osjećaja od sreće? Teško, jer cijeli život nam proizlazi upravo od nje. Od osjećaja koji je tako lako posijati i na sve oko nas uz minimalan trud.

On nam preplavi cijelo tijelo i obuzme nas, a ako ste jedna od onih osoba kojima pozitiva i optimizam ide na živce, možda je vrijeme da otvorite svoj um za nešto novo i otkrijete tajnu sreće. Ono što nije tajna jest to da je Finska službeno tri godine zaredom proglašena najsretnijom zemljom na svijetu prema World Happiness izvješću, a sve svoje metode da dođu do nasmijanog naroda sada otkrivaju u virtualnom predavanju. Tijekom ovog besplatnog sata čut ćete priče šest lokalnih stručnjaka (psihoterapeuti, novinari) koji opisuju svoj put do sreće i što im to sve doprinosi da budu dio najsretnije nacije na svijetu. Teme uključuju vježbanje, prehranu, slobodno vrijeme, opuštanje i mnoge druge.

Prvo predavanje krenulo je 15. svibnja, a predavanja se nastavljaju sve do kraja lipnja i možete ih gledati na YouTubeu. Sljedeće predavanje odvija se 29. svibnja, pa nakon toga 6. lipnja i onda 12. lipnja, putem live streama na Facebooku i YouTubeu s mogućnošću postavljanja pitanja nakon predavanja na Instagramu. Čak i ako ne stignete na točan datum pogledati predavanje, moći ćete ga pogledati online i podijeliti s prijateljima koji su tek uronili u svijet optimizma i sreće. Čini se kako su Finci shvatili da nam svima treba malo njihovog optimizma, pa se družimo uskoro na njihovom predavanju.

Foto: Unsplash