Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2019. godine u kupaćim kostimima s potpisom Zorana Aragovića

by | 20 kolovoza, 2019

Bliži se još jedno finale Miss Hrvatske 2019. godine, a koja će od 14 finalistica uzeti titulu najljepše saznat ćemo 31. kolovoza 2019. Finale se održava u Malom Lošinju na Kvarneru, a domaćin je Lošinj Hotels and Vilas ovogodišnjeg Miss Hrvatske.

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije. Kao i svake godine, Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projekt te povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama.

Ovogodišnje finalistice su: Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragovića koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design. Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drukčiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice. Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno surađuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju, a pobjednica Miss Hrvatske za 2019. godinu će na svjetskom izboru nositi nacionalnu haljinu također s potpisom ovog dizajnera.

Foto: PR