Bili smo na 7. Festivalu estetike – evo kako nam je bilo

by | 23 veljače, 2023
abeceda ljepote

U hotelu Dubrovnik u Zagrebu održan je sedmi po redu Festival estetike Abeceda ljepote. Tijekom dva dana festivala organizirana su i razna predavanja, predstavljeni najnoviji frizerski trendovi, paneli o zdravoj prehrani i mršavljenju, predavanja o temama poput drukčijeg i zdravijeg pristupa životu.

Specifičnost ovogodišnjeg festivala bila je make-up radionica na temu “specijalni efekti Zombi SFX” čiji je cilj bio produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata kod šminkanja poput izrade rana i samostalnog izrađivanja protetike koju je vodila Maša Mihaljčić.

abeceda ljepote

Zdenka Kovačićek

“Organizacijom ovog događaja želja nam je bila približiti posjetiteljima estetske tretmane, njihove prednosti i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje”, izjavila je direktorica Festivala estetike Draženka Pleško.

Posebnu pozornost privukao je panel Žena-zvijezda-poduzetnica na kojem su jazz pjevačica Zdenka Kovačiček, sopranistica Antonela Malis, marketinška stručnjakinja Martina Kocijan – Gulan, bivša Miss Universe i menadžerica Ivana Delač, poduzetnica Helena Fjorović te Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena razgovarale o svojim poslovnim uspjesima, izazovima suvremene žene i roditeljstvu, prednostima privatnog poduzetništva , samopouzdanju i estetskim tretmanima.

Događanje nisu propustile niti hrvatske filmske, televizijske i kazališne glumice Ana Vilenica, Barbara Vicković, Mirna Mihelčić i Helena Kalinić.

Mirna Mihelčić, organizatorica Festivala estetike Draženka Pleško i Barbara Vicković

Antonela Malis

Ana Vilenica

Prva pratilja najljepše gospođe svijeta Maja Curavić i Miss Universe Ivana Delač

Foto: Tesa Lipovski