Estetska kirurgija – da ili ne?

by | 4 kolovoza, 2020

Estetska kirurgija ne predstavlja više tabu temu kao prije 20 ili 30 godina. Danas je to stvar svakodnevice i gotovo da više nitko ne krije da se podvrgnuo nekoj korektivnoj intervenciji, stoga iz Poliklinike Veir jednoglasno odgovaraju na pitanje iz naslova s – da!

“Medicina napreduje, a posebno područje plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, gdje se uz napredne tehnologije u posljednje vrijeme sva pažnja posvećuje korištenju lasera, transferu masti, ali i novim kirurškim tehnikama koje doprinose da se operacije izvode kvalitetnije, sigurnije i brže. Zadovoljstvo i neskrivena sreća pacijenta nakon završene operacije najveća su nagrada. Biti dio te sreće najveća je privilegija. Sigurnost pacijenta i njegovo zadovoljstvo našim uslugama uvijek stavljamo u centar našeg rada”, poručuju iz Poliklinike Veir.

Kad je riječ o estetskoj kirurgiji, najizvođenije operacije su:

RINOPLASTIKA (korekcija nosa)
BLEFAROPLASTIKA (korekcija očnih kapaka)
AUGMENTACIJA GRUDI (povećavanje grudi implantatima)
LABIOPLASTIKA (korekcija intimne regije)
LIPOSUKCIJA (preoblikovanje tijela trajnim odstranjivanjem masnog tkiva)

Prim. dr. sc. Zoran Veir dr. med.

Prim. dr. sc. Zoran Veir dr. med., dr. medicinskih znanosti, specijalist kirurg plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, primarijus i stalni sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću i plastičnu kirurgiju, jedan je od najcjenjenijih hrvatskih estetskih kirurga. Zavidne karijere, usavršavao se na najprestižnijim klinikama za estetsku kirurgiju u Europi i SAD-u, a neki od revolucionarnih i vrlo inovativnih zahvata, poput zahtjevne transplantacije kose u leđni mišić, svrstalo ga je među najeminentnije plastične kirurge u Hrvatskoj.

Poliklinika Veir
Derma Venus
Kneza Trpimira 31, Zagreb
+385 1 309 8200
+385 91 376 5777
www.dermavenus.hr

Foto: Guliver/Thinkstock, PR