Ovi komadi sve su što trebate za blagdansku sezonu

by | 8 prosinca, 2021
eNVy room kolekcija 2022

Od samih začetaka modnog stvaralaštva dvojca eNVy room, glamur, elegancija i ženstvenost vjerni su suputnici njihovih modnih priča, njihov prepoznatljivi stilski pečat i tkanje koje beskompromisno prožima svaku njihovu kolekciju. Iz sezone u sezonu, elegancija i glamur u eNVy room izvedbi dobivaju neko novo, dotad neviđeno ruho, no istovremeno ostaju jedinstveni i karakteristično njihovi. Iznova oduševljavajući, sve to još je jednom došlo do izražaja u najnovijoj kolekciji za recentnu hladnu sezonu koju je omiljeni modni tandem predstavio publici u utorak, 8. prosinca, putem live videoshowa na svom službenom Instagram kanalu.

Premda su sve kolekcije s eNVy room potpisom protkane neodoljivom dozom glamura, elegancije i ženstvenosti, njihove modne priče posebno zabljesnu u hladnoj sezoni začinjenoj blagdanima, kada osvanu još šarmantnije, raskošnije i sjajnije. Ove jeseni i zime to posebno dolazi do izražaja. Svojom novom kolekcijom za recentnu sezonu dvojac, pomalo eskapistički, nudi odmak od stvarnosti pružajući nam dašak sofisticiranosti i glamura o kojima smo zaboravili maštati. Njihova modna priča obiluje svim onim poznatim elementima poput raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene, dekadentnih proreza, volana koji daju silueti razigranost i lepršavost, a tu su i sitni, ali važni i uvijek pomno promišljeni detalji, kao što su zlatni gumbi koji evociraju notu luksuza, te prorezi koji otkrivaju djelić kože na neočekivanim mjestima.

eNVy room kolekcija 2022

Osim široke palete haljina različitih modela, dužina i krojeva, te elegantnih kombinezona, po kojima je eNVy room posebno prepoznatljiv, u kolekciji se ističu i odijela pomalo maskuline, oversized siluete u bijeloj i crnoj boji u kombinaciji s topom. Nadahnuće korzetom, kao sinonimom ženstvenosti, provlači se poput lajtmotiva pritom ne djelujući nimalo rigidno već vrlo podatno i mekano. Romantična čipka, koja često isprepliće modne priče omiljenog tandema, glavni je protagonist i ove kolekcije, a njoj uz bok stoje i divni sjajni materijali posuti šljokicama i oplemenjeni različitim teksturama. U klasičnu paletu u kojoj se isprepliću crna i bijela unesena je infuzija bogatih nijansi poput tamnoljubičaste ili smaragdno zelene, modre, boje vina, bakra ili maslinasto zelene, a posebnu dozu razigranosti dodaju komadi ukrašeni šarenim floralnim uzorkom.

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

Kampanju za novu kolekciju namijenjenu sezoni jesen-zima 2021./2022., koju je eNVy room snimio u Atelijeru Maštrović, potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović. Šminka je djelo Sanje Agić, dok frizuru potpisuje Draška Topić. Za zaštitna lice nove kolekcije angažirana je Hana Matija Brkić iz agencije Talia Model.

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

eNVy room kolekcija 2022

Lokacija: Atelijer Meštrović

Foto/video: Karla Jurić, Ive Trojanović

Model: Hana Matija Brkić, Talia Model

Šminka: Sanja Agić

Kosa: Draška Topić