Hrvatski brend Eloo donosi održivu eleganciju koja odolijeva minusima

by | 18 siječnja, 2022
Eloo ivana ravlić

Modni brend Eloo odlučio nas je podsjetiti na to da eleganciju ne moramo zanemariti kad se temperature spuste ispod nule. Ekološki održive kreacije dizajnerice Ivane Ravlić, koja je ovog puta inspiraciju potražila u 80-m i 90-im godinama prošlog stoljeća, dio su zimske, bezvremenske, i vrlo nosive kolekcije naziva Around the clock.

Vrlo versatilni kaputi iz recentne kolekcije načinjeni su od kvalitetnih tkanina, pa tako model Sheila, dolazi u najfinijoj alpaki, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji. Kaputi brenda Eloo nosivi su od jutra do mraka i u gotovo svim prilikama, ženstveno naglašavajući  liniju tijela.

eloo ivana ravlić

eloo ivana ravlić

Savršeno krojen klasično crni sako Rio s dvostrukim kopčanjem neizostavan je dio u garderobi svake žene koja u danu mora “odigrati” više uloga, pa je jednako primjeren odlasku na poslovni sastanak kao i večernjem izlasku, a bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine,  a u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija.

Kolekcija Around the clock  dostupna je online na http://eloo-dizajn.hr/, a sve informacije i novitete o brendu možete naći na službenom IG profilu  @eloo_dizajn.

eloo ivana ravlić

eloo ivana ravlić

eloo ivana ravlić

Foto: PR