Dva proizvoda pomoću kojih Ella Dvornik kreira savršen make-up look

by | 14 studenoga, 2022
ella dvornik essence

Essence nam i ovoga puta pomaže da zavladamo svojim make-up svijetom! Brend poručuje da uz proizvode LIKE A BOSS možemo biti baš sve što poželimo jer ćemo svaki make-up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove bossy kolekcije je nezamjenjiva influencerica Ella Dvornik koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapa u svaki svoj look.

U svakoj situaciji želimo da nam trepavice bude neodoljive. Novi partner u toj misiji je LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK maskara koja će zasigurno naše oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultracrna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutačni učinak volumena i vidljivo produljene trepavice. Ovaj se učinak može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalizirano, ružičasto pakiranje totalno je wow.

Kako bi naše obrve bile na mjestu tijekom cijelog dana, tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING gel za obrve. Prozirni gel postavit će obrve na mjesto. Izuzetno jak gel za učvršćivanje obrva je dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva.
Oba proizvoda su veganska.

essence LIKE A BOSS box by Ella dostupan je u dm-drogerie markt prodavaonicama. Osim u boxu, proizvodi su dostupni i na beauty stalcima essence.

Foto: PR