Elizabeth Olsen slučajno otkrila da se udala

Zvijezda serije "WandaVision" ležerno je otkrila svoju veliku vijest

by | 11 lipnja, 2021

Elizabeth Olsen je, čini se, u nekom trenutku rekla “Da” svom dugogodišnjem partneru Robbieju Arnettu!

Tijekom intervjua za Variety, sa zvijezdom serije “Big Bang Theory”, Kaley Cuoco, razgovarala je o feminizmu, svojim poznatim sestrama Mary-Kate i Ashley te kako je glumiti Wandu.

I onda je stiglo ono o čemu svi bruje. U jednom je trenutku pobjegla u kupaonici i spomenula da joj “suprug” nešto radi u drugoj prostoriji, bez da je itko uopće znao da se to dogodilo. Sretni par zajedno je bio tri godine, a zaručili su se 2019. godine.

Elizabeth je vokalna o svačemu, pa je tako jednom prigodom izjavila i da je svjesna da je katkad privilegirana u holivudskom svijetu zbog svoga prezimena i poznatih sestara blizanki, a u intervjuu se izjasnila i da se često hvata ukoštac s vlastitim demonima. “Ja sam netko tko srce nosi na rukavu, ali stvarno razumijem Wandu koja samo želi zadržati stvari na okupu i imati opsesivnu kontrolu”, kaže. “Bilo je to puno istraživanja. Vrlo sam emotivna osoba, tako da sam se osjećala u redu, ali zahvalno je bilo pronaći humor u tom apsurdu i mraku.”

Unatoč ovakvim iskrenim trenucima, Elizabeth nije spomenula svoje vjenčanje ili bilo što drugo o Robbieju, ne zna se niti kad su se tajno vjenčali, niti kako je ceremonija izgledala.

Na Twitteru su obožavatelji izrazili svoj šok i način na koji su vijesti prenesene,  a mi možemo samo reći kako nam je drago vidjeti da je ljubav u punom cvatu!

 

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment via Getty Images