Ekskluzivno u multipleksu Cineplexx – “50 nijansi slobodniji”

by | 5 veljače, 2018

Rijetko koji filmski naslov se tako željno iščekuje kao što je to posljednji nastavak ljubavno-erotske priče o Christianu Greyu i Anastasiji Steele: 50 nijansi slobodniji. Uspješan, zgodan, bogat mogul s tamnom stranom te povučena, neiskusna ‘djevojka iz susjedstva’ nakon vrtloga strastvenih ljubavnih pustolovina staju pred oltar. Naravno, tu nije kraj duhovima iz prošlosti i novim zapletima začinjenim erotskim scenama, zbog kojih film nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Ovu filmsku poslasticu kojoj se posebno vesele žene, u Zagrebu je moguće pogledati ekskluzivno u jednom kinu: multipleksu Cineplexx u City Centeru one East, a sudeći prema velikom interesu, film će zasigurno biti jedan od gledanijih ikada. Film “50 nijansi slobodniji” može se pogledati i u multipleksu Cineplexx u City Centeru one Split, pretpremijerno od 7. veljače. Brojne dame i u Zagrebu i Splitu već su sa svojim prijateljicama odlučile u filmu uživati 8. veljače na Ladies Nightu koji je gotovo u potpunosti rasprodan, pa je dobra ideja ulaznice za redovne projekcije (od 8. veljače) kupiti na cineplexx.hr ili na blagajni kina što prije.

Nemojte propustiti vrhunac ljubavno-erotske sage “50 nijansi slobodniji”, ekskluzivno u multipleksu Cineplexx u City Centeru one East i Split.