Dvije se prijateljice kriju iza domaćeg brenda motivacijskih kartica koje nam i u ovom stresnom periodu mogu pomoći

by | 25 ožujka, 2020

Ono što često izostavljamo iz svoje svakodnevice jest posvetiti se onome najvažnijem – samima sebi. Vratiti se sebi, našim željama, motivima i potrebama, što često zna biti izazovno no, srećom, postoje i naki mali trikovi i pomagala kojima si možete pomoći. 

Kako ne bismo zaboravili sebe te kako bismo uvijek inspiraciju i motivaciju imali pri ruci, na tržište su došle nove Be. kartice koje donose kreativne i originalne porukice baš onda kada ih trebamo. Kartice dolaze u privlačnoj kutijici te svaka sadrži 30 jedinstvenih poruka i savjeta – za svaki dan u mjesecu. Porukice se odnose na situacije i životne prilike kada nam je poticaj najviše potreban te kada riječ, savjet i podrška nam najviše trebaju. Tako originalne porukice možete naći u motivacijskom paketu koji donosi dnevnu motivaciju i savjet za svaki dan te će pomoći da neke situacije i svakodnevne probleme sagledamo iz drugog kuta.

Osim motivacijskih, porukice dolaze i u kutijicama za savjet i inspiraciju u prvim danima majčinstva kako bi olakšale to lijepo, ali i izazovno vrijeme svima koji postaju roditelji prvi puta ili su u iščekivanju.

Porukice dolaze i u pakiranju za djecu gdje je cilj graditi samopouzdanje djece kroz poruke ljubavi i podrške koje će djecu razveseliti i motivirati te im dati lijepe i inspirativne misli svaki dan.

Pod porukom Be. – /budi/ cilj je potaknuti svakoga tko čita kartice da bude – svaki dan upravo ono što je i da svaki dan bude najbolja verzija sebe. Već sada možete osigurati svoje kartice i pratiti ovu inicijativu na društvenim mrežama Facebook i Instagram te se svakodnevno inspirirati i motivirati – baš onda kada vam treba.

Ideja je došla od dviju prijateljica i kolegica upravo zato što je njima trebala motivacija – jedna je dobila novi posao, a druga je mlada mama. Tako su porukice nastale na temelju iskustva, motivacije i inspiracije koja je njima trebala u raznim životnim situacijama.

Katija je mama četverogodišnjaka te je s jedne strane htjela pokazati koliko su joj dobri i iskreni savjeti značili u trudnoći i prvim mjesecima majčinstva te koliko inspirativne poruke znače danas njenom djetetu: “Kad vam prvi put kažu da ćete postati mama budete toliko sretni i uzbuđeni, a onda toliko prestrašeni. Danas  postoji toliko savjeta, uputa i prijedloga kakva mama biti, što raditi, što jesi i kako se ponašati. Kroz moju trudnoću i prve dane majčinstva shvatila sam da su jednostavni i iskreni savjeti bili oni koji su mi pomogli, koji su me umirili i koji su mi dali snagu. Danas, kada su ti prvi dani iza mene, shvaćam odgovornost odgoja i podrške mom djetetu te vidim koliko mu riječ podrške i ohrabrenja znači. To je bio povod da kreiramo jednostavne savjete i za nove roditelje, ali i za djecu”, izjavila je Katija.

Marija je, s druge strane, bila na poslovnom raskrižju gdje joj je upravo trebao poticaj da ostavi stari posao i da se prihvati novih izazova: “Kako se kaže, ‘život počinje onog trenutka kada izađete iz zone komfora’ – upravo je to bila moja motivacija da zatvorim jedno poglavlje i otvorim novo. Upravo u tom vrtlogu straha, uzbuđenja i adrenalina javila se ideja za motivacijskim karticama – za sve one kojima treba malo poticaja da donesu onu pravu odluku za sebe, da izađu iz nekih sigurnih okvira i naprave nešto više za sebe te osvijeste lijepe stvari u životu, a rade na svim onima koje žele mijenjati”, rekla nam je je Marija.

Cilj je da svatko tko čita porukice, tko ih pokloni i dijeli na neki način dijeli i sreću, pozitivnu energiju i inspiraciju – baš onda kada i kome je potrebna.