Dva ekskluzivna brenda udružila su snage i predstavila proizvod koji već oduševljava

by | 11 veljače, 2021
TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Porsche i TAG Heuer udružili su snage i kao proizvođači ekskluzivnih proizvoda imaju namjeru zajednički pristupiti sportskim natjecanjima, ali i razvoju proizvoda.

Kao prvi korak partneri su predstavili novi sat, TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. Ovu suradnju najbolje opisuje Detlev von Platen, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing u društvu Porsche AG, koji kaže kako oba brenda imaju autentično nasljeđe te svojim kupcima pružaju jedinstvena životna iskustva i ostvarenje snova.

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Činjenica je da su pokretači ovih brendova imali slične naume; Edouard Heuer je bio odgovoran za prvi proizvedeni kronograf, a Ferdinand Porsche konstruirao je novi električni motor u glavčinama kotača. Upravo ova postignuća zauvijek su promijenila njihove živote i postali temelj današnjeg partnerstva.

Partnerstvo je počelo davnih dana, i to na trkaćoj stazi kada su Porsche i TAG Heuer zajednički razvili te proizveli TAG Turbo Engine koji je omogućio McLarenovom timu da osvoji tri uzastopna F1 svjetska naslova. Obostrano povjerenje i nastavak uspješne suradnje dokazuje i TAG Heuer koji se nalazi u ulozi globalnog partnera na Porscheovim okupljanjima i skupovima “klasika”.

Tenis i golf još su jedna zajednička ljubav ovih brendova. Glavni teniski događaj je Porsche Tennis Grand Prix u Stuttgartu čiji je Porsche organizator još od 2002. godine. TAG Heuer odlučuje, događaj koji je više puta proglašen najpopularnijim turnirom u svojoj kategoriji, pratiti kao službeni partner za satove i kronografe. Od 2015. Porsche je glavni sponzor turnira Porsche European Open, dok će ove godine i TAG Heuer, po prvi put, biti prisutan kao partner.

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Strast kao glavna poveznica ova dva brenda danas rezultira novim satom TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph čiji je izgled oduševio; brojčanik koji podsjeća na asfalt stvoren je posebno za ovu prigodu te izražava strast prema cesti, dok arapske brojke podsjećaju na brojeve ploče s instrumentima Porscheovih sportskih automobila.

Foto: PR