DOZNAJTE KAKO SE PREBACITI na pozitivan film

by | 25 prosinca, 2017
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Kako biste bili pozitivni, važno je da budete okruženi ljudima koji su pozitivni, što znači da što manje vremena provodite s osobama koje su negativne i koje kukaju jer se negativne emocije vrlo lako prenose.

Ako se druženje s takvim ljudima nikako ne može izbjeći, najbolje je da se u njihovoj blizini isključite maksimalno koliko možete i ne dozvolite da njihovo mišljenje utječe na vas. Najbolje je da većinu vremena provodite sa nasmijanim i sretnim ljudima koji su pozitivni jer se pozitiva lako prenosi s osobe na osobu.

Svakako razmišljajte pozitivno jer samo na taj način možete privući sretne misli. Svaka osoba određuje sama svoju sudbinu preko svoga uma i misli. Zakonom privlačenja u vaš život ulazi sve što vam treba i što ste mislili. To se isto tako odnosi i na financijsko stanje i okolinu koja vas okružuje. I koliko god se pozitivno razmišljanje ne činilo jednostavnim, ono to jest i pomoći će vam da život gledate s vedrije strane.

Nemojte se fokusirati na nebitne stvari, a to su one koje ne želite! Razmišljajte samo o onom što želite! Najbolje je da napravite popis želja jer sve što je zapisano i što želite, to se može i ostvariti.

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR