Domaći kreativci čije radove podržavamo, volimo i kupujemo

by | 15 lipnja, 2022

Podrška malim poduzetnicima i obrtnicima izuzetno je važna, a kreativcima se posebnom mjesto daje kroz projekt “Kreativna Hrvatska”. Treći krug ovog projekta započeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb. Osmišljen je kao podrška kreativcima koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode, a bore se za svoje mjesto pod suncem.

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore, a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jednog od vodećih hobby&art dućana u Hrvatskoj, Puls hobby&artu, koja je kao idealnog partnera za projekt prepoznala Facebook grupu ProfiArtUnikat putem koje se biraju izlagači. Radovi odabranih kreativaca izlažu se u Puls hobby&art storeu, u zagrebačkom King Crossu u trajanju od 60 dana.

Do 11. kolovoza u jednom od četiri izloga dućana izlažu Ana Šparavec, Strode Design Studios, Nadica i Katarina Kucel, Kreativa, Tamara Moslavac Kos, Kosmos Universe Studio i Sara Lesar, Moon_light_Shop.

Posjetite i podržite domaće kreativce

Moon light Shop

Strode Design Studio

Kosmos Universe Studio

Kreativa

Naslovna: Facebook Strode Design Studio