Domaći brend predstavio posteljinu za bebe od organskog pamuka

by | 20 listopada, 2020

Nakon što nas je Lunilou tim oduševio kolekcijom kao iz snova napravljenom baš za snove, ova mala kreativna radionica dobila je novog člana svoje home obitelji.

Neke bebe spavaju puno više od drugih. Neke spavaju dulje vrijeme, druge u kratkim periodima. Neke beba skoro prespavaju cijelu noć, dok neke druge ne. Vaša će beba imati svoj obrazac buđenja i spavanja poseban baš kao što je i ona. Ono što je sigurno je to da će vaše malo klupko sreće trebati udobno i sigurno mjesto za spavanje. Kako bi san vaših najmanjih bio najudobniji i najzdraviji, Lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina za bebe koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka te koja svojom prozračnošću bebinu noć pretvara u najmirniji san.

Koža vaše bebe je posebno osjetljiva jer je manje otporna na bakterije i štetne tvari iz okoliša. Posteljina za bebe je važan izbor – pri kupnji posteljine za bebe trebali biste obratiti posebnu pozornost na materijal od kojeg je napravljena i njegovu kvalitetu i izdržljivost.

U Lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina.

“Kad birate posteljine za bebe pokušajte izbjeći umjetne materijale. Upravo takvi materijali nadražuju kožu i mogu izazvati reakcije na osjetljivoj dječjoj koži. Ne trebate pristajati na kompromise i odlučite se za potpuno prirodne materijale poput organskog pamuka koji neće uzrokovati nikakve alergijske reakcije kod vaše bebe. Pamuk, od kojeg je napravljena naša posteljina je prirodna sirovina i posjeduje certifikat Oeko Tex standard 100 i GOTS za kvalitetu”, objasnila nam je Ivana Čirjak, suvlasnica Lunilou brenda.

Spavanje donosi širok raspon tjelesnih i mentalnih blagodati. Od rođenja nadalje, dobrobit vašeg djeteta ovisi o njegovom dovoljno spavanju za njegovu dob i razinu aktivnosti.

“Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u Lunilou jer sada po prvi put i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijama”, dodala je Izabel Kovačić.

Ove predivne setove posteljina, funkcionalne organizere te praktične slinčeke možete pronaći na www.lunilou.com te više informacija i fotografija pronađite na njihovim službenim društvenim mrežama.

Fotografije je snimila Sanja Jagatić, a sve blagodati zdravog i sigurnog sna isprobao je maleni Viktor. Viktorova mama, poznata produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković, cijelu svoju obitelj od samih početaka upoznaje sa svim prednostima eco-friendly života.

Tagovi: