Dukse domaćeg brenda nosit ćemo sigurno i nakon Valentinova

by | 11 veljače, 2024
domaći brend dukse

Sister Blister domaći je brend koji će vas osvojiti na prvu divnom ponudom, a sada su u fokusu nove dukse!

O Sister Blister priči već smo detaljno pisali, a sada je ovaj domaći brend iz Virovitice osvježio svoju kolekciju upravo na vrijeme za Valentinovo nježnim, romantičnim dodacima.

Uz njihovu poznatu udobnu pamučnu duksu, sada možete izabrati između More Amor i Love modela, posebno osmišljenih za ovu prigodu. Ali, ako se nas pita – nosit ćemo ih i puno duže i češće!

Ovaj obiteljski biznis već nekoliko godina nudi jednostavne, kvalitetne komade od prirodnih materijala po pristupačnim cijenama. Nova izdanja dukserica ističu se crvenim srcima i romantičnim natpisima – Love model dolazi u bijeloj i nježno ružičastoj boji, ukrašen crvenim srcima, dok se na More Amor duksi ističe natpis “More Amor For Favor” u crvenoj boji na roza podlozi.

Uz dukserice, Sister Blister nudi i raznovrsne modele haljina, hlača i majica, sve jednostavnih i nosivih dizajna, što je dodatan plus ako tražite udobnost na prvom mjestu.. Dukserice Love i More Amor dostupne su po cijeni od 23, odnosno 25 eura na njihovoj službenoj web-stranici. Također, možete ih isprobati i u njihovom butiku u Virovitici.

Budući da su vrlo traženi, preporučujemo vam da ih brzo naručite jer zalihe polako nestaju. Dostupne su u veličinama S/M i L/XL pa nema razloga da ne pronađete savršen komad za svoju casual modnu kombinaciju ovog Valentinova.

Pročitajte: Cherry red je nova “it” boja: kako je nositi ovog proljeća? 

Pročitajte: Jedan model niskih cipela prevladavat će u outfitima ovog proljeća 

Foto: Instagram, naslovna: @sisterblister_croatia