Domaći brend čarapa HYPERsocks proslavio je svoj prvi polurođendan novim modelom i plesom u čarapama

by | 25 lipnja, 2020

Otkako su, potkraj prošle godine, Filip Eterović i Dorja Horvatić lansirali prvi hrvatski brend dizajnerskih čarapa HYPERsocks, gradske su ulice zašarenili trima sjajnim kolekcijama. Pomno osmišljenim dizajnom koji odlikuje odvažnost, razigranost i vedrina te beskompromisnim pristupom udobnosti i kvaliteti, HYPERsocks je čarape učinio pravim modnim statementom, dodatkom koji više nije tek bezlični komad tkanine koji sramežljivo proviruje ispod ruba hlača, nego onaj koji daje karakter odjevnim kombinacijama i čini ih zanimljivijima, drukčijima i pomaknutima.

Na super mekanom pamuku HYPERsocks modela dosad su “stanovale” različite boje i kombinacije, svakojaki oblici i neobična bića iz mašte koja su mamila osmjehe, a svojim jedinstvenom i odvažnom, ali nimalo nametljivom estetikom te sjajnim idejama poput one da po prvi puta možete kupiti rasparene čarape, brend je osvojio mnoge čarapoljupce i privukao pregršt onih koji ovom detalju dosad nisu pridavali pažnju.

Pola godine nakon osnutka, HYPERsocks je, još jedanput, svjetlima reflektora obasjao sve svoje dosadašnje uspješnice, a šarenoj je plejadi pridodao i jedan posve novi model. Bazno bijel i svijetlih nijansi, ukrašen pokojom jarkom bojom i morskim motivima poput riba i koralja, čini savršeni modni dodatak za bezbrižne ljetne dane pred nama.

No, osim novim modelom čarapa koji će razveseliti mnoga stopala i podsjećanjem na one stare, ali i dalje aktualne modele, HYPERsocks je svoj prvi polurođendan odlučio proslaviti HYPERning tulumom koji se neće tek tako zaboraviti. Zašto, pitate se? Zato što je HYPERsocks doslovno izuo iz cipela. Točno tako, HYPERsocks je svoj prvi polurođendan proslavio plesom u čarapama u sunčano ljetno popodne na mekanoj umjetnoj travi jednog od najljepših zagrebačkih rooftopova, u OUT Garden Loungeu na adresi Ilica 16, uz plesne ritmove LukadeLuxa, Miće, phillipea i Teencheka.

Novi model možete nabaviti na službenoj web-stranici HYPERsocksa.

Filip Eterović i Dorja Horvatić

Polurođendansku seriju fotografija u street style stilu, a u čijem su fokusu svi dosadašnji HYPERsocks modeli, svojim je objektivom snimio Sanjin Kaštelan. U ulozi modela su Anja Polić, Ana Mišetić, Luka Ajduković i Pavao Begovac.