Domaća influencerica otvorila YouTube kanal o prirodnom i održivom načinu življenja

by | 19 travnja, 2021

Zamislite da se iz velikoga, urbanoga grada kao mlada osoba preselite na selo jer ste odlučili živjeti održivim načinom života. Čini vam se nemogućim?

Razuvjerit će vas priča Zare Hrvatin, riječke influencerice koja je odlučila preseliti na selo kako bi mogla ostvariti ono o čemu već godinama mašta. Zara i njen partner odlučili su posaditi mandala vrt koji su napravili iz temelja, uz pomoć još nekoliko snažnih ruku spremnih na učenje. Nazivaju se “profesionalnim amaterima” koji su zaljubljeni u prirodni način življenja, a sigurni smo i da će vama barem djelomično usaditi želju za promjenom u životu i zdravijim načinom života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S U N & M O O N G A R D E N (@sunandmoongarden)

I dok se brinu za svoj mandala vrt, već planiraju novi projekt – šumski vrt, za čiji će razvoj biti potrebno i do nekoliko godina, u kojima će nas izvještavati o svemu što rade. Čak i ako ne planirate potpuno se prebaciti na prirodni način življenja, njihov kanal svakako će vam pomoći ako planirate posaditi svoj vrt, raditi povišene gredice, plastenik ili se želite početi baviti kompostiranjem.

Osim toga, na svojim društvenim mrežama osvještavat će nas s činjenicama koje su ključne za opstanak planeta, pa ih svakako zapratite da vidite kako i vi možete doprinijeti. Na Dan planeta Zemlje, 22. travnja, na svojoj stranici besplatno prikazuju dokumentarni film Kiss the ground s hrvatskim titlovima, za koji se samo morate prijaviti ovdje. 

Foto: Instagram/Zara Hrvatin