Dobitnice AvonTrue Lash Genius maskare za recenziju su…

by | 26 kolovoza, 2019

Kad smo vas u (još uvijek) aktualnom broju “Ljepote&zdravlja” pozvali da nam se javite i tako dobijete priliku recenzirati genijalnu maskaru iz Avona, AvonTrue Lash Genius, nismo ni sanjali da će nam toliko prijava stići na e-mail adresu.

Ipak, u moru divnih pisama, odabrali smo 10 dobitnica koje će na svoju adresu dobiti primjerak AvonTrue Lash Genius maskare. Zadatak sretnih dobitnica je isprobati, a potom i napisati recenziju maskare, a mi ćemo najbolje recenzije potom objaviti na portalu www.ljepotaizdravlje.hr. S obzirom na to da nova AvonTrue Lash Genius dolazi s baš svim beneficijama maskare (volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja), ne sumnjamo da će testiranje biti iznimno ugodno! Podsjećamo, AvonTrue Lash Genius maskara trenutno pruža vrhunski izgled trepavicama dodavanjem bogatog, impresivnog volumena, pune dužine i razdvajanja trepavica. Quick Glide Gel formula maskare prožeta je crnim pigmentima koji su istovremeno i jaki i lagani, dok visokotehnološka Smart Control četkica s kratkim vlaknima brzo nanosi formulu na trepavice, od korijena do vrha i u kutovima oka, pružajući ono najvažnije – dramatičan volumen i boju.

Čestitamo Karolini Tonković, Sandri Ložnjak, Nikolini Rastovac, Sanji Đerđ, Kristini Španić, Mariji Rašić, Anastaziji Bošković, Katarini Horvatić, Gordani Penezić i Kristini Bogdan, dobitnicama AvonTrue Lash Genius maskare, jer će nesumnjivo postati prave influencerice, te se veselimo njihovim fotografijama i komentarima!

Foto: PR