Želite isprobati novosti iz svijeta estetike? Tijekom listopada obavezno svratite u polikliniku Dermamed

Čekaju vas razne pogodnosti

by | 9 listopada, 2023

Zagrebačka adresa Dermamed poliklinike novo je IN mjesto u gradu. Ako želite saznati koje su novosti u svijetu estetike i isprobati ih, ova poliklinika povodom otvaranja poslovnice u Zagrebu ima “Dane otvorenih vrata” kroz cijeli listopad.

Samo neki od svjetskih noviteta dostupnih u Dermamedu su frakcijski laser, endoD.A.S. intralifting, hydrafacialOXY, Cryolifting, AccentPrime, ThermiRF, uz druge svjetski poznate inovativne metode za dugotrajno očuvan mladenački izgled kože. Svakako su jedan od učinkovitijih načina anti-age laserski tretmani.

MultiFRAX® frakcijski laser medicinski je provjeren uređaj, vrhunac tehnologije u pomlađivanju kože. Obnavlja kožu bez većih oštećenja, bezbolan je, a neposredno nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Dugo smo čekali laser koji je u isto vrijeme i nježan i učinkovit. Ovisno o potrebi kože individualno se prilagođava intenzitet, dubina i trajanje tretmana, što omogućuje personalizirani pristup i optimalne rezultate. MultiFRAX® frakcijski laser koristi kombinaciju dviju valnih duljina od 1927 nm i 1550 nm. Unaprijeđena je patentirana verzija izumitelja prvog Fraxel Dual lasera. Osim za pomlađivanje kože, koristi se i za tretiranje pigmentacija, strija, ožiljaka te potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože. Koža je svježija, manje naborana, zategnuta i općenito poboljšane teksture. Ovo je najtraženiji tretman u svijetu jer pruža sve što tražimo od lasera za pomlađivanje – nježnost i učinkovitost.

anđela prolić

Polinukleotidi i MultiFRAX® frakcijski laser za područje podočnjaka najnoviji je način obnove okoloočnog područja bez dugotrajnog oporavka kao s C02 laserom, ali uz jednaku učinkovitost.

Therma D.A.S. intralifting tretman koristi se kod jako opuštene kože. Radi se o minimalno invazivnom tretmanu kojim liječnik posebnom sterilnom kanilom uz kontroliranu temperaturu podiže kožu koja se zategne i podigne. Tretman je siguran, bezbolan i učinkovit. Potrebno ga je ponoviti samo jednom, dok se za podbradak uz zatezanje koristi i liposukcijski modul, što je san svih nas, a to je u jednom tretmanu zategnuti i otopiti podbradak.

ACCENT PRIME – smanjenje bukalnih jastučića bez kirurškog zahvata. Najtraženiji je za neinvazivne tretmane smanjenja podbratka i bukalnih jastučića koje učinkovito otapa dok istovremeno zateže kožu, a lice poprima mladenački izgled, nema visećih naslaga masnoće, suženo je i podignuto.

LUMIXA Collagen Booster – FLE TECH fototerapija inovacija je u tretmanima kože. Uz pomoć patentiranih klorofora koji se aktiviraju LED svjetlom, ovaj tretman donosi dubinsku obnovu kože, uništava slobodne radikale koji uzrokuju oštećenje kože i 700 puta povećava stvaranje kolagena. Tretman je utemeljen na medicinskim istraživanjima i biotehnologiji, a suradnja tehnologije i znanosti uvijek rezultira ovako značajnim inovacijama.

Za više informacija obratite se poliklinici Dermamed u Splitu ili Zagrebu. Obratite se s povjerenjem na broj telefona 091 785 8357 [email protected] ili putem stranice www.dermamed.hr

U suradnji s poliklinikom Dermamed, za vas smo pripremili darovnu karticu!

Dermamed je za vas pripremio iznenađenje! Tijekom listopada nemojte propustiti:

3D Analiza lica LifeViz QuantifiCare kamerom – gratis
-50 % na sve neinvazivne tretmane lica i tijela
u Zagrebu i Splitu
do 31. 10. 2023.

Tagovi: