Dermalogica donosi blagdansku kolekciju koju ćete poželjeti pokloniti svim skincare entuzijastima

by | 1 prosinca, 2021
Dermalogica

Živimo u neobičnom vremenu u kojemu otkrivamo da je dodir dragocjen. On tješi, iscjeljuje i povezuje nas s najmilijima, donoseći unutarnju ravnotežu i mir. Darujmo ga ovih blagdana svjesno, s namjerom i pažnjom.

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske formule. Dodir snižava razinu hormona stresa kortizola u krvi te tako jača i uravnotežuje cijeli organizam. U Dermalogici su ga ujedinili sa sinergijskim formulama i posebno osmišljenim tehnikama njege koje pružaju u DermaCare centrima kako bi blagdansko ozračje osjetili i iznutra. Prepustite se stoga njihovim stručnim rukama. No, nemojte zaboraviti – svatko od nas iscjeljujući dodir nosi i u svojim rukama, stoga njegujte kožu poklanjajući joj nježnost, vrijeme i pažnju. 

Dermalogica

Dermalogica blagdanska kolekcija

Kako bi pobudila sva osjetila, blagdanska kolekcija dolazi u novom ruhu. Osmislila ga je američka umjetnica i dizajnerica iz Los Angelesa Marleigh Culver koja je već surađivala s velikim imenima kao što su Nike i Warby Parker, a njezini su radovi, izvedeni na platnu kao i na digitalnim platformama, predstavljeni i u prestižnom časopisu Vogue

Culver je inspiraciju pronašla u Face Mappingu, jednom od najpoznatijih pristupa njezi kože lica koji su osmislili Dermalogicini eksperti. Umjetnica je vješto interpretirala zone lica i važnost njihova povezivanja – upravo dodirom. Njezina se apstraktna umjetnost na božićnim pakiranjima poigrava bojama, konturama, ali i fluidnim granicama, sugerirajući da se njega lica prelijeva u i druge aspekte života. 

Dermalogica

Tražite li prikladan i originalan dar ovih blagdana, istražite novu kolekciju u kojoj se nalaze najsjajnije zvijezde brenda Dermalogica. Među ostalim Daily microfoliant, najprodavaniji Dermalogica piling u prahu, gel za tuširanje Conditioning body wash, Healthy skin kit, paket s četiri top-proizvoda za čišćenje, eksfolijaciju, hranjivu njegu te njegu kože pod stresom. U blagdanskim pakiranjima potražite i najbolje Dermalogica proizvode za hidrataciju, regeneraciju, vraćanje tonusa i sjaja. Paketi su osmišljeni tako da se proizvodi nadopunjuju kako bi stvorili brz i vidljiv učinak na vašoj koži. 

I nemojte zaboraviti bližnjima zaželjeti sreću i zdravlje dodirom!

Dermalogica

Foto: PR