Jedva smo dočekali jesen za ušuškati se u tople dekice. Ovih 11 nam je zapelo za oko

by | 27 rujna, 2023

Dolaskom jeseni u naše krajeve, priznajemo da stalno razmišljamo o toplim dekicama u koje ćemo se ušuškati tijekom večeri!

Dekorativne deke odličan su način kako dodati toplinu, udobnost i stil vašem domu, posebice zato što dolaze u različitim bojama i dimenzijama, kao i materijalima.

Ako želite da sve bude u skladu, izaberite deke u bojama koje odražavaju jesen, poput bordo, tamnozelene ili sive, ili pak možda neke s jesenskim motivima kako bi dale sezonski čar domu.

Prebacite deke preko kauča, fotelje ili kreveta da biste unijeli toplinu i teksturu prostoru, a isto tako možete ih posložiti kao dekorativne elemente u košare.

Još jedna od ideja je da ako imate terasu ili balkon, koristite deke kako biste stvorili udoban kutak za opuštanje. Postavite deke na stolice ili ljuljačke i uživajte u svježem jesenskom zraku i ispijanju čaja. Zvuči idilično, zar ne?

Dakako, onaj nama najdraži dio jest ušuškavanje ispod njih za vrijeme onih hladnih, kišnih, maglovitih jesenskih dana.

U svakom slučaju, koji god način korištenja odabrali, dekorativnim dekama možete stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u svom domu tijekom jeseni i istovremeno dodati jesenski šarm vašem dekoru.

Pročitajte: Ove jeseni renoviramo kuhinju i biramo nove stalke za začine. Ovih 14 je baš cool 

dekorativne deke za jesen

dekorativne deke za jesen

dekorativne deke za jesen

Pročitajte: Ključ sreće je u vašoj ruci: 4 tradicionalna postulata za sretniju i produktivniju svakodnevicu 

Foto: Sinsay, Jysk, Emmezeta, IKEA