Ovi domaći proizvodi na bazi ljekovitog bilja u samom su vrhu ekoloških dodataka prehrani

Ova domaća obiteljska tvrtka nudi najbolje iz prirode za brojne tegobe

by | 18 travnja, 2024

“Dobro zdravlje najveća je vrijednost svake osobe” – moto je male obiteljske tvrtke Darvitalis d.o.o. iz Zagreba koja je velikim brojem ekoloških proizvoda na bazi ljekovitog bilja dospjela u sâm vrh ekoloških dodataka prehrani sa zdravstvenim tvrdnjama.

To su proizvodi koji nastaju proučavanjem tradicije bilja i znanstvenih istraživanja. Tvrtka je ekološki prerađivač i to ekoloških biljnih tinktura, ekoloških mono čajeva i ekoloških čajnih mješavina. Tvrtka je znanstveno i stručno ekipirana tako da u svom sastavu ima doktora znanosti, magistra prehrambene biotehnologije i diplomiranog ekonomista koji se brinu o tome da daju samo najbolje iz prirode. Za vas smo izdvojili nekoliko proizvoda koji se ističu kao favoriti.

Eko tinktura vrbovice 50 ml i Eko čaj vrbovica 40 g

Dvije izvrsne opcije za zdravlje muškaraca i za održavanje normalne funkcije prostate.

Vrbovica (Epilobium parviflorum) poznata je od 16. stoljeća, a svoju je pravu popularnost stekla tek 70-ih godina 20. stoljeća zahvaljujući travarki Mariji Treben, koja ju je ponovno promovirala u svojoj knjizi “Zdravlje iz božje ljekarne”. Danas nam je poznato da Eko tinktura vrbovice 50 ml i Eko čaj vrbovice 40 g doprinosi zdravlju prostate i urinarnog trakta, tako da zauzima vodeće mjesto na tržištu. Uvjerite se i sami u zasluženu popularnost ove biljke!

Eko tinktura Gastrodal 50 ml

Za zdravlje želuca i zdravu probavu.

Zdravlje želuca i dobra probava temelj su zdravlja organizma i normalnog funkcioniranja u svakodnevnici. Uz prehranu bogatu vlaknima, mineralima i vitaminima, na pravilno funkcioniranje probavnog sustava možemo utjecati i određenim biljnim pripravcima koji prirodno djeluju na zdravlje želuca, pH želuca i probave. Svojim bogatim sastavom eko tinktura Gastrodal i eko čaj Gastrodal sastoje se od:

– eko zelena maslačka (Taraxacum officinalis), koji doprinosi normalnoj funkciji želuca

– eko korijena anđelike (Angelica radix), koji doprinosi održavanju normalnog pH želuca i probave

– eko cvijeta kamilice (Chamomilla recutita) i eko lista mente (Mentha piprerita), koji doprinose normalnoj probavi.

Eko tinktura Detox 50 ml i Eko čaj Detox 50 g

Dodaci prehrani s oznakom detox u posljednje vrijeme izrazito su popularni, posebice u vrijeme nakon blagdana (kad konzumiramo previše slatkiša, kao i masne i teške hrane) ili približavanjem ljetnih mjeseci.

Darvitalis je osmislio poseban proizvod koji na prirodan način služi za zdravlje jetre, želuca, bubrega, probave, mršavljenja i zdravlja urinarnog trakta – stoga vam Darvitalis nudi Eko Detox tinkturu i Eko Detox čaj. Organski su to proizvodi bogatog i jedinstvenog sastava čiji su sastojci zaslužni za normalno funkcioniranje probave (eko kora cejlonskog cimeta i eko lista paprene metvice), za regulaciju tjelesne težine (eko plod crne bazge), zdravlje bubrega (eko list breze), urinarnog trakta (eko list koprive), kao i jetre i želuca (eko list maslačka). Ova tinktura ili čaj dobitne su kombinacije za zdravlje organizma tako da i sâm sastav upućuje na naziv proizvoda.

Eko tinktura Femiral Urosan 50 ml

Izuzetno koristan proizvod zbog toga što njegovi sastojci (bilje) doprinose zdravlju mokraćnog sustava. Mogu ga koristiti i žene i muškarci.

Ovaj proizvod ima zdravstveno dokazane blagodati:

– list koprive doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog trakta

– zelen vrbovice doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog trakta

– zelen troskota doprinosi normalnom funkcioniranju mokraćnog sustava.

Proizvodi tvrtke Darvitalis nalaze se u drogerijama, ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i trgovačkim kućama.

Foto: PR, Jevtic/Getty Images