Počastite se putovanjem uz čak 35 % povoljnije aviokarte za sve letove

35 % popusta povodom 35 godina Croatia Airlinesa!

by | 29 siječnja, 2024

Iskoristite super priliku povodom 35. rođendana Croatia Airlinesa i kupite svoju aviokartu uz 35 % popusta na sve letove!

Ponuda Croatia Airlinesa odnosi se na sve letove iz Hrvatske od 1. veljače do 26. listopada 2024. što znači da svoj godišnji odmor možete početi planirati već sada. Osigurajte svoje mjesto na letu za Amsterdam, Barcelonu, Dublin, Kopenhagen, Milano, Pariz, Prag, Stockholm, Rim ili bilo koje drugo odredište Croatia Airlinesa.

Svako putovanje nova je avantura, prilika za upoznavanje novih kultura, mirisa i okusa koji će vas obogatiti i proširiti vam horizonte. Odmor od svakodnevice na nepoznatom mjestu pružit će vam osvježenje, zato poklonite putovanje sebi ili dragoj osobi jer svaka destinacija ima svoju priču koju tek trebate otkriti.

Bilo da ste spremni za proljetni city break ili već razmišljate gdje ćete provesti svoj ljetni odmor – prava je prilika za kupnju aviokarata.

Popust od 35 % odnosi se na cijenu aviokarte (prevozninu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu.

Popust se primjenjuje na sve putnike u jednoj rezervaciji, a broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd je ograničen.

Veliki rođendanski popust traje od 31. siječnja do 2. veljače, a može se ostvariti na web-stranici ili mobilnoj aplikaciji Croatia Airlinesa uz promo kȏd 35GODINA.

Požurite i ulovite svoj let!

 

Foto: Vlad Teodor/Shutterstock