Cloud&Co ima novu kolekciju nakita kao stvorenog za vruće ljetne noći

by | 13 srpnja, 2022
hrvatski brend nakita

Cloud&Codomaći brend dizajnerskog nakita iza kojeg stoji Katarina Zmazek ne miruje. Ili nas oduševljava svojim novim kolekcijama i zanimljivim kampanjama i suradnjama, ili predivnim izlozima. Ovaj put predstavlja novu kolekciju kroz senzualnu kampanju koja daje atmosferu vrućih ljetnih noći.

Nova kolekcija pod nazivom LUNA predstavlja Mjesečeve mijene i odražava različite veličine i udaljenosti nebeskih tijela. Ovo je prva Cloud&Co kolekcija s nešto većim, konkretnijim komadima, za razliku od dosadašnjih, ipak decentnijih komada.

hrvatski brend nakita

Materijali koje Katarina koristi su srebro i srebro s pozlatom u kombinaciji s trikizom, lapisom i slatkovodnim školjkama. Zvijezda kolekcije je privjesak kamenčić u obliku Cloud&Co zaštitnog znaka, oblaka.

Kampanju je idejno razvio poznati fotografski dvojac Matković&Vild, a ovaj put se i kao model s druge strane objektiva našao dio ovog dvojca – posebna Senja Vild, koja odiše senzualnošću i pokazuje drukčije lice na svakoj fotografiji. Fotografije su same po sebi erotične, moćne, mistične i senzualne.

hrvatski brend nakita

“Trudimo se svaki put izabrati posebnog, nešto “drukčijeg” modela, one koje nisu nužno naviknute stajati ispred kamere, no savršeno mogu ispričati Cloud&Co priču jer imaju “ono nešto”. Senja nam je uvijek bila iza kamere, no njezina posebnost me nagnala da je nagovorim da stane ispred kamere u kojem god konceptu se osjeća najbolje i mislim da su kao tim napravili odličan posao kojim su pomogli meni predstaviti novu kolekciju u najboljem mogućem svijetlu. Ova kolekcija je drukčija jer smo se igrali s rezanjem kamenja u oblicima koje smo zamislili i to nam je otvorilo novi prostor za dizajn te nas svašta novog  još čeka”, izjavila je Katarina Zmazek vezano uz novu kolekciju.

hrvatski brend nakita

Osim fotografskog dvojca Matković&Vild koji potpisuje šminku, za kampanju je bio zadužen tim vrhunskih profesionalaca, tako hair potpisuje Mijo Majhen, make-up Sonja, a styling Barbara Repe.

Kolekcija je u prodaji u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj, online, a uskoro i u dućanu u Dubrovniku.

hrvatski brend nakita

hrvatski brend nakita

hrvatski brend nakita

hrvatski brend nakita

hrvatski brend nakita