Christina Aguilera rekreiranjem fotke ikonskog albuma pokazala da je bezvremenska

Pjevačica je povukla inspiraciju sa svog albuma "Stripped" iz 2002. godine

by | 7 rujna, 2021

Pjevačica je odlučila najaviti svoj skorašnji nastup, i za to je odabrala ni manje ni više nego jednu od svojih kultnih naslovnica albuma.

Aguilera je za fotografije imala jednostavan outfit – traperice i platinastu dugačku kosu. Predstojeći nastup super pop zvijezde na jednodnevnom događnaju obilježit će njezin prvi njujorški nastup otkad je nastupila za rasprodani koncert u Radio City Music Hallu 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

U posljednjih nekoliko mjeseci na društvenim mrežama kultna pop pjevačica zadirkivala je izdavanje ne jednog, već dva nova albuma. Pjevačica bi trebala objaviti dva “različita strastvena projekta”, album na engleskom i još jedan na španjolskom. Predstojeća ploča na španjolskom jeziku obilježit će njezino drugo dvojezično izdanje od objavljivanja “Mi Reflejo” (Moje razmišljanje) 2000. godine, dok će engleski projekt slijediti njezin album iz 2018., “Liberation”.

“Ovi albumi za mene su napravljen puni krug. To je nešto što sam željela raditi toliko godina. Iza sebe imam nevjerojatan tim koji me podržava”, rekla je u jednom intervjuu 40-godišnjakinja. “Bavim se glazbom jako dugo, ali nema ničeg sličnog biti u blizini latino glazbenika i umjetnika, energije koju unose na stol, ljubavi i strasti koju jednostavno unose i njome odišu.”

Foto: Ste Jennings/Getty Images Entertainment via Getty Images