Chrissy Teigen progovorila je o nedavnoj operaciji endometrioze te o teškim trenucima kroz koje prolazi

by | 6 veljače, 2021
teigen

Chrissy Teigen objavila je vijest o povratku doma s operacije koja bi ju, kako sama kaže, trebala riješiti bolova prouzrokovanih endometriozom.

Putem storyja podijelila je pripreme i trenutke nakon operacije te je naglasila kako je operacija bila teža no što je očekivala. “Obično se osjećam puno bolje nakon operacije. Ova je bila poprilično teška. Utrnuo mi je cijeli trbuh i ne osjećam ga danima”, izjavila je 35-godišnjakinja. Dodala je kako osjeća konstantnu bol, no kako je bol ipak manjeg intenziteta od kontrakcija ili boli koje zadaje endometrioza. Teigen proživljava težak i bolan tjedan, a endometrioza nije jedini uzrok tome. (Pročitajte: Moja priča: Kako me endometrioza na oba jajnika potaknula na to da smanjim konzumiranje mesa i promijenim prehranu)

Naime, njezina operacija dogovorena je istog tjedna kad se trebao roditi njezin sin Jack, kojeg je izgubila u 20. tjednu trudnoće u rujnu 2020. godine. Nakon povratka iz bolnice, Teigen je podijelila fotografije sa snimanja spota u kojem su, ona i njezin suprug John Legend, javnosti obznanili da čekaju treće dijete.”Mislili smo da će biti simpatično podijeliti naše novosti sa svijetom putem videospota uz klasični trik držanja ruke na trbuhu. Nisam tada mogla ni zamisliti što će se dogoditi kroz sljedećih deset tjedana. Mislim da nikad neću moći pogledati taj video bez suza u očima, no nadam se da ih on osjeti te da zna kako mi nedostaje.”, napisala je Teigan na Instagramu. (Pročitajte: Nakon borbe s endometriozom i spontanog pobačaja, Halsey očekuje prvo dijete!)

Dodala je da joj je ovaj mjesec teški podsjetnik na sve kroz što su prošli te kako nije očekivala da će joj biti toliko bolno. “Mislila sam da je najgore prošlo, no život i emocije ne možemo uređivati po volji, predvidjeti niti planirati”, napisala je te zahvalila svim ljudima koji je podržavaju i vole. Na Instagramu je krajem prošle godine naglasila kako joj je žao što više nikad neće biti trudna, no kako je zahvalna na dvoje prekrasne djece čije transformacije gleda svakoga dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Foto: Chrissy Teigen/Instagram