Chrissy Teigen otvoreno je progovorila o trećoj trudnoći i borbi koja stoji iza nje

by | 15 kolovoza, 2020

Vijest o trudnoći Chrissy Teigen preplavila je internet ubrzo nakon što je njezin suprug John Legend objavio novi spot. Video, u kojem se pojavljuje i ona, prepun je romantičnih trenutaka, no ono što je ljudima zapalo za oko ipak je bio krupni kadar njezinog trbuha.

Iako par nije nigdje naglasio da u videu najavljuju dolazak novog djeteta u obitelj, Teigen je putem Instagrama poručila pratiteljima da ih u videu čeka iznenađenje. I dok su medijski portali međusobno raspravljali o tome je li par doista tu važnu vijest htio obznaniti na taj način, Teigen je na svom Twitteru napisala niz ispovijesti kojima je ponovno oduševila javnost.

“Prije operacije u lipnju napravila sam test za trudnoću i ispostavilo se da je negativan”, izjavila je te je dodala kako je test radila redovito kako bi se, kako sama kaže, ponovno razočarala. No na dan izlaska Legendovog novog albuma, test je pokazao drukčije. “Ono što ljudi neprestano ponavljaju, može biti velika istina. Kad prestaneš forsirati, život te jednostavno iznenadi”, napisala je naglašavajući kako su bili sigurni da će i treće dijete na svijet doći potpomognutom trudnoćom. No ovoga je puta ipak drukčije.

Teigen je već govorila o svojim problemima sa začećem te o postporođajnoj depresiji, no bez obzira na to, ovim je Tweetovima iznova oduševila svoje fanove. “Predivno je vidjeti koliko otvoreno i opušteno govoriš o majčinstvu i svojoj borbi”, napisao je jedan od njih te nas je sjetio koliko su za svijet bitne javne i utjecajne osobe poput Chrissy Teigen.

Foto: Getty