Chrissy Teigen isprobala popularnu frizuru i stoji joj fantastično

Chrissy je ošišala kosu u chic bob

by | 4 rujna, 2021

Sredinom kolovoza, Chrissy Teigen malo se našalila i prevarila svoje pratitelje novom kratkom frizurom, koja je zapravo bila lažna. No, model i voditeljica je, čini se, isprobavala kako joj stoji prije nego što se odluči na radikalnu promjenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

U dva brza videa objavljena na svom Instagram profilu 30. kolovoza, Teigen je otkrila voluminoznu, živahnu frizuru koju je postigla zahvaljujući frizerki Irinel de León. Novi izgled odlikuje se malo dužim jednim dijelom i laganim valovima. U videu manekenka drži telefon uz ogledalo, nagnute glave u stranu, dok suprug John Legend hoda iza nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

No, kako ljudi ne bi pomislili da je ovo još jedan lažni bob, Teigen je učinila sve što je u njezinoj moći i postavila video zapis kako bi dokazala da je promjena ovaj put stvarna. Teigen je uz videozapise napisala: “Bili ste jako zbunjeni kad ste saznali da moj bob prije nekoliko tjedana nije stvaran, pa evo, za vas! Oh, tako je dobar osjećaj konačno se posvetiti promjeni!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Teigen ipak nije jedina slavna osoba koja je ovih dana sve kraće frizure. Billie Eilish nedavno je dovela kosu do bob statusa s čupavim izgledom zajedno sa šiškama, a zvijezda “Pepeljuge” Camila Cabello također je skratila kosu u popularnu frizuru. Čini se da znamo koja je it frizura jeseni.

 

Foto: David Livingston/Stringer via Getty Images Entertainment via Getty Images