Chanel je otkrio novi izgled bočice jednog od svojih kultnih parfema

Nabavite svoj primjerak limitiranog mirisa na vrijeme

by | 7 lipnja, 2024

Chanel najavljuje: “Prvi put u povijesti kuće CHANEL, N°5 L’EAU ostavio je svoju povijesnu bočicu iza sebe.” Donosimo detalje…

Chanel je predstavio novu, limitiranu seriju bočice svog omiljenog mirisa N°5 L’eau, kojima je mnogima poznat kao “br. 5 današnjice”. Mirisne preferencije evoluirale su otkako je razvijena linija N°5, a N°5 L’eau (lansiran 2016.) suvremeni je mirisni odgovor Chanela. N°5 L’eau odmah je postalo novi kultni miris.

To je impulzivna, blistava kapljica čije se iskričave citrusne zrake uzdižu u nebo, naglašene aldehidima. Zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang-ylanga te nas konačno obuzima dinamičnim notama vetivera i cedra. Ukratko, ovo je jednostavan, ali sofisticiran miris koji izaziva ovisnost.

Pročitajte: Najljepši ljetni parfemi koje ćete htjeti nositi cijele godine

N°5 L’EAU

Po prvi put u povijesti Kuće, N°5 L’eau ostavlja svoju povijesnu bočicu iza sebe. Moćna esencija sada je uhvaćena u novoj staklenoj bočici zaobljenog i eteričnog oblika, nalik kamenčiću.

Nova bočica utjelovljuje alkemiju između snage i krhkosti potrebne da se uhvati vrijeme koje prolazi i da se vidi kako cirkulira prije nego što nestane. Poput mirisa, potiče nas na življenje života punim plućima.

Nova će se bočica s istim, kultnim mirisom samo kratko nastaniti u izlozima. Zato je novu, kolekcionarsku bočicu potrebno dograbiti hitno, prije nego što se rasprši i nestane.

Pročitajte: Kako odabrati parfem za drugu osobu i pogoditi pravu notu

Foto: PR

Tagovi: