Ove godine najdražima poklonite hit poklon – poklonite uspomene

by | 8 prosinca, 2021
CEWE FOTOKNJIGA

Ako ste i ove godine u nedoumici što pokloniti najdražim ljudima, a da ih iskreno ugodno iznenadite i pritom da poklon bude trajan i koristan, imamo rješenje za vas – ove godine poklonite lijepe uspomene. 

Samo jedna fotografija može djelovati kao vremenski i emotivni vremeplov pa je potpuno jasna izreka da fotografija vrijedi više od 1000 riječi. 

Sigurni smo da se dobro brinete za svoje uspomene i da ih čuvate, a kako biste na najljepše trenutke podsjetili i svoje najmilije, spojite ugodno s korisnim pa svojim najmilijima poklonite hit poklone – fotoproizvode, proizvode s vašim fotografijama. 

Donosimo neke od najpopularnijih:  

CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA

Ako razmišljate što biste ovaj Božić mogli pokloniti najdražim ljudima s kojima imate pregršt zajedničkih uspomena, savršeno rješenje je CEWE FOTOKNJIGA. Na najmanje 26 stranica možete staviti svoje zajedničke uspomene i kreirati poklon za pamćenje. Svoju fotoknjigu možete izraditi pomoću besplatne mobilne CEWE Fotosvijet aplikacije ako su vaše fotografije na pametnom telefonu ili uz pomoć desktop fotoprograma u slučaju da su vam fotografije na računalu. 

Možete je kreirati potpuno po svom ukusu. Stranice, osim fotografijama, možete i dodatno ukrasiti različitim stilovima, pozadinama, elementima, tekstom i s još puno drugih dekorativnih opcija, a koricama možete dodati dekorativne sjajne efekte. Trenutak kad osoba kojoj ćete je pokloniti otvori ovaj predivni personalizirani poklon bit će trenutak za sjećanje. 

Fotokalendari

CEWE

Foto: Ana Tolj

Ako želite praktični emotivni poklon, tu su FOTOKALENDARI! Za ovaj fotoproizvod vam je potrebno 12 fotografija, za svaki mjesec po jedna, plus naslovna fotografija, dakle ukupno 13 fotografija. Izrada je vrlo jednostavna, također ga možete izraditi uz pomoć mobilne aplikacije ili desktop fotoprograma, a možete birati i između raznih formata stolnih ili zidnih kalendara. Ovo je poklon koji jako vole bake i djedovi, posebno kada su na fotografijama njihova djeca i unuci, no neće pogriješiti ako ga poklonite i drugim članovima obitelji i prijateljima jer ih svaki mjesec podsjećati na neki lijepi trenutak, osobu ili motiv. 

Fotografije

Fotografije

Ovo je sjajan poklon u situacijama kad tražimo poklon u posljednji tren. Samo jedna fotografija u okviru bit će efektan i emotivan poklon našim dragim ljudima, a pritom će biti i sjajan ukras za dom i podsjetnik na vas, vašu dirljivu gestu i osjećaj za lijepo. Osim toga, ako već imate spremne božićne poklone, fotografije možete priložiti kao oznaku za osobu kojoj je poklon namijenjen, umjesto ceduljice s imenom. Možete ih izraditi u raznim formatima direktno sa pametnog telefona na više od 130 lokacija diljem Hrvatske – u dm i Müller prodavaonicama, a novost je da uređaje za trenutni ispis fotografija odnedavno možete pronaći i u Tisak Media centrima

cewe fotografije

Foto: PR