Četiri crvene haljine zadarske dizajnerice u kojima ćete ovog ljeta privlačiti pozornost

by | 15 lipnja, 2022

Ako ovo ljeto želite privući pozornost onda je bezvremenska crvena haljina, pogotovo ona modnog brenda Becha design, najbolji izbor za vas. Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ovog je ljeta odlučila dizajnirati četiri modela crvenih haljina uz čije ćete odijevanje zasigurno postati “kraljica noći”.

Kolekcija “Lady in red” sadrži haljine ženstvenog kroja koje prate linije tijela, a uporaba materijala kao što su viskoza i saten koji imaju svilenkastu teksturu, dodatno grle i ističu žensko tijelo.

SVEČANE CRVENE HALJINE

Svi oni koji nose haljine iz kolekcije “Lady in red” odisat će holivudskim glamurom, a pozornost će privlačiti krojevima haljina koje otkrivaju ramena i leđa, ali i visokim prorezima.

svečane crvene haljine

U kolekciju “Lady in red” ubačen je i neizostavan detalj Becha designa, a to je mašna koja upotpunjuje romantičarski look.

Haljine iz kolekcije “Lady in red” stvorene su za duge tople ljetne noći koje su pred nama. Stoga vam ne preostaje ništa drugo već nabaviti svoj primjerak vatrenocrvene haljine iz radionice Becha design.

svečane crvene haljine

svečane crvene haljine

Foto: Karmen Poznić
Make-up: RUKA Beauty
Model: Dea Marković