Najljepše frizure s Filmskog festivala u Cannesu: Valovi, punđe, zalizana kosa

by | 21 svibnja, 2024
cannes film festival 2024 frizure

Ovogodišnji Filmski festival u Cannesu u znaku je staroga holivudskoga glamura, raskošnih toaleta i savršenih frizura. Slavne dame briljirale su i ovaj put, a mi smo izdvojili neke od najljepših frizura koje su se pojavile na crvenom tepihu.

Najljepše frizure s filmskog festivala u Cannesu 2024.

1. Anya Taylor-Joy – glamurozna punđa

Lijepa, karizmatična glumica na ovogodišnjem se filmskom festivalu u Cannesu pojavila u stilu starih holivudskih diva. Uz savršenu haljinu, imala je i savršenu šminku i frizuru. To je elegantna, glamurozna punđa koja privlači svu pozornost. Čista desetka!

Anya Taylor-Joy cannes film festival frizure 2024

2. Selena Gomez – valoviti lob

Lijepa Selena odabrala je idealnu frizuru za prekrasnu, crvenu haljinu Giambattista Valli Haute Couture. To je valoviti lob s bočnim dijelom – jedna od najtraženijih i najromantičnijih frizura.

cannes film festival frizure 2024

3. Juliette Binoche – zalizana, mokra kosa

U crvenoj haljini pojavila se i jedna od najvećih diva Hollywooda. U pitanju je elegantna haljina sa šlepom, dugih rukava i spuštenih ramena. Svoju “mokru” kosu zalizala je i pustila da pada u valovima.

cannes film festival frizure 2024

4. Jane Fonda – glamurozna frizura s razdjeljkom na stranu

Još jedna holivudska diva pobrala je sve komplimente na ovogodišnjem festivalu u Cannesu – slavna Jane Fonda.

Njezina bujna, njegovana sijeda kosa, stilizirana u meke kovrče, s razdjeljkom sa strane, istaknuta je savršenim crvenim ružem. Ovako izgledaju prave dame na koje godine ne utječu.

jane fonda cannes film festival frizure 2024

5. Shanina Shaik

Manekenka Shanina Shaik pojavila se na crvenom tepihu ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu sa zalizanom punđom i razdjeljkom sa strane.

To je bezvremenska, elegantna frizura koja nikad neće izaći iz mode – pogotovo kad su u pitanju gala događanja.

Shanina Shaik cannes film festival frizure 2024

Foto: Neilson Barnard/Staff, Gareth Cattermole/Staff, Vittorio Zunino Celotto/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images