Tri fantastična buvljaka koja posjećujemo prve subote u lipnju

by | 2 lipnja, 2023
buvljak zagreb second hand odjeća

Naša već omiljena tema svaki tjedan definitivno su buvljaci, a prvog vikenda u lipnju možete uživati u čak njih tri u gradu Zagrebu.

Nije neobično što su buvljaci postali uvelike popularni i privlače kako mlađu populaciju tako i stariju. Jer upravo to znači kako postoji svijest kod ljudi da valja živjeti svjesnije i okrenuti se održivom načinu recikliranja stvari te proslijeđivanja u druge ruke.

Osim razmjene i prodaje stvari, ova događanja postala su sjajna prilika za druženja, minglanje uz prijatelje i obitelj, a nama se to čini kao savršena ideja kako započeti vikend.

Donosimo sve detalje, adrese i točno vrijeme buvljaka koji se održavaju već sutra!

Pročitajte: Odlična vijest! Zara širi platformu za prodaju korištene odjeće u brojne europske zemlje

buvljak zagreb

Buvljaci koje posjećujemo u Zagrebu

KSET Buvljak

Ovaj ljetni buvljak donosi mnoštvo jedinstvenih stvarčica koje čekaju baš vas da ih otkrijete. Organizatori kažu da ćete ovdje pronaći sve što poželite – prekrasnu second-hand odjeću koja će osvježiti vaš ormar, vintage komade nakita koji će na vama zasjati i rukotvorine koje će vas oduševiti svojom kreativnošću. Svaki kutak buvljaka krije svoju priču, a ovaj buvljak slavi kreativnost, održivost i zajedništvo.

Mjesto: KSET, Unska 3, Zagreb

Vrijeme: 3. lipnja, subota 10-17 sati

buvljak zagreb

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na terasi kluba Boogaloo okuplja se i druži ful kul ekipa te uživa u druženju, piću i glazbi.

Ful kul buvljak koncipiran je na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari, to jest predmeta. Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kaseta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su na ovaj vrhunski buvljak, poručuju organizatori.

U subotu 3. lipnja 2023. održat će se novi Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo sa početkom u 10:00, a trajati će do 17:00, dok je ulaz besplatan za posjetitelje.

buvljak zagreb

Summer Vintage Bazaar

Kako stiže ljeto, tako je i vrijeme za novu vintage odjeću, a na ovom buvljaku moći ćete vidjeti odlične komade Mau Mau i Deee Vintage.

Mjesto: Figa Garden by Henrik, Gundulićeva 39

Vrijeme: subota, 3. lipnja, od 11 do 18 sati

buvljak zagreb

Foto i izvor: Facebook; Unsplash