Ovog vikenda ne propuštamo buvljak i dva super sajma u Zagrebu

by | 6 srpnja, 2023
buvljak zagreb sajam

Iako je vrijeme godišnjih odmora, ritual održavanja sajmova i buvljaka nastavlja se i dalje!

Kako redovito pratimo sve nove adrese koje stižu vikendima u grad Zagreb i koje možete posjetiti, i ovaj put izdvojili smo tri super adrese. Prvo, već u subotu možete posjetiti već poznati Ful Kul Buvljak i uživati u velikom izboru i ponudi koju donose izlagače, ali i u glazbi koju će puštati DJ Tomi Phantasma na samom platou Boogaloo kluba.

Već drugi dan, u nedjelju, posjetite sajam koji organizira Muzej prekinutih veza i zavirite u divne radove umjetnica, a nakon toga krenite na Maksimir i upotpunite dan Projektom Ilica – Q’ART gdje vas očekuje jako velika ponuda i raznovrstan sadržaj!

Sve detalje saznajte u nastavku!

Buvljaci i sajmovi u gradu Zagrebu

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja.

U subotu 8. 7. 2023. održat će se novi Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo sa početkom u 10:00, a trajat će do 17:00, dok je ulaz besplatan za posjetitelje.

Ful kul buvljak koncipiran je na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari to jest predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da se pridruže.

buvljak zagreb

Minimall – mali nedjeljni art sajam

Svake nedjelje Muzej prekinutih veza predstavlja po jednu od mnogobrojnih prijateljica umjetnica, pružajući vam priliku da ih upoznate i nabavite neki od njihovih radova.

Za sve informacije o izlagačima pratite njihovu Facebook stranicu te rezervirajte nedjelju, 9. 7. od 10:00 – 17:00!

buvljak zagreb

Projekt Q’ART Maksimir

Na ovom izdanju Projekta Ilica čekaju vas različite umjetničke discipline i public art, kulturni sadržaj, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, čitanje poezije, prezentacije, kreativne manifestacije.

Rezervirajte nedjelju 9. 7., od 10:00 do 17:00 za park Maksimir!

Foto: FB, Instagram