Ni ovaj vikend ne izostaju nove adrese buvljaka u gradu, evo kamo se zaputiti

by | 11 svibnja, 2023
buvljak zagreb

Iz tjedna u tjedan redovito pratimo nove adrese buvljaka koji stižu u grad Zagreb!

Znamo već da su buvljaci postali omiljena mjesta koja posjećujemo vikendom, a dolaskom ljeta, viđat ćemo ih sve češće i više. To su mjesta na kojima možete kupiti second-hand odjeću, obuću, modne dodatke, predmete… Također, buvljaci su odličan smjer koji vas možete potaknuti na to da razmislite o ovom održivom načinu da svoje stvari i predmete “proslijedite dalje”. I ovaj vikend čekaju vas tri adrese u gradu, a kako obilježavamo i Majčin dan, ovo je idealan način kako da ga obilježite. Mi vam donosimo sve detalje u nastavku.

Pročitajte: Glavne pogreške koje treba izbjegavati kod odabira ljetne odjeće 

Buvljak by Dronjak

Zaputite se u Ilicu 73 (Klet preko puta Britanca) i ugrabite unikatne komade za ljeto, rukotvorine dizajnera i ne zaboravite izabrati koju sitnicu za uređenje svog doma. Ako želite izlagati, javite se na mail [email protected] i pošaljite ime pod kojim izlažete, fotku/link kako bi organizatori znali što izlažete i napišite koliko vam mjesta treba. Cijena izlaganja ja 7 €, a ako želite i uključen stol za izlaganje, platit ćete 10 €.

Vrijeme: subota 13. svibnja, od 11 do 17 sati
Mjesto: Ilica 73, Zagreb

buvljak zagreb

VI. KCM Buvljak

Udruga KCM poziva vas na peto izdanje buvljaka na adresi Kranjčevićeva 16a te pozivaju i sve koji žele i razmjenjivati odjeću. Prijave se primaju isključivo na e-mail [email protected].

Vrijeme: subota, 13. 5. 2023., 11-16 sati

Mjesto: Kulturni centar Mesnička, Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb

buvljak zagreb

Tulum razmjene odjeće

Tulum razmjene odjeće održava se svake subote. Uvjet je da ponesete maksimalno do deset odjevnih predmeta (uključujući i par cipela, torbu, ruksak, kapu) koje ne koristite, a u odličnom su stanju. Dobro bi bilo da ponesete nešto sezonsko tako da bi se to odmah moglo razmijeniti i nositi.

Vrijeme: subota 13. svibnja, od 10 do 12 sati

Mjesto: udruga Vestigium, Rudeška cesta 142, Zagreb

buvljak zagreb

Foto i izvor: Facebook, Karl-Hendrik Tittel iStock/Getty Images Plus via Getty Images