BUDITE COOL ove jeseni, a mi vam otkrivamo kako!

by | 20 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Hladniji dani su stigli i sa sobom donijeli kišu i jesensko raspoloženje. Kako ne biste zapali u jesensku melankoliju, priuštite si nekoliko trendi komada odjeće. Donosimo vam tri prijedloga koji bi vam mogli pomoći!

PLAVA, CRVENA I SIVA BOJA
To su glavne boje za jesen/zimu 2016./2017. Ako vam nedostaju majice ili košulje u ormaru, neka budu plave boje. Za večernji izlazak izaberite crvenu pripijenu haljinu, a za dnevno izdanje sivi kardigan ili sako (nose se oversized).

KOŽNA JAKNA
Kožne jakne slažu se i s lepršavim haljinama, i s dobrim parom traperica, kao i s bikerskim čizmama. Idealne su za prijelazno razdoblje, a ove jeseni su “in” baš bikerske jakne koje su se nosile ’90-ih. Poželjni su i dodaci na njima, poput natpisa, remena ili zakovica.

GLEŽNJAČE
Idealne su za višestruko kombiniranje – mogu se nositi na uske ili boyfriend traperice, minice, haljine, plisirane suknje… Bitno je da su vam udobne i nepropusne, a izbor je stvarno velik. Od klasičnih crnih, do onih s cvjetovima i raznim printevima, kožnih ili metalik. S njima ste uvijek spremni za sve ako u danu, osim posla, imate domjenak, sastanak i/ili izlazak.

Iva Matić