Britney Spears podijelila sa svima tužne vijesti o gubitku svoje bebe

by | 16 svibnja, 2022
britney spears

Nešto više od mjesec dana nakon što je Britney Spears objavila da nosi svoje treće dijete, pjevačica je na Instagramu podijelila tužnu vijest da je izgubila bebu. U potpisu fotografije, na kojoj je napisala emotivan post potpisani su ona i njezin partner Sam.

“S najdubljom tugom moramo objaviti da smo izgubili naše čudo od djeteta ranoj u trudnoći. Ovo je užasno vrijeme za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati s objavom trudnoće, no bili smo preuzbuđeni i htjeli smo podijeliti lijepe vijesti. Ljubav koju osjećamo jedno prema drugom je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Ljubazno vas molimo za privatnost u ovim teškim vremenima.”

Britney iz braka s Kevinom Federlineom već ima sinove Seana Prestona (16) i Jeydena Jamesa (15), a Samu bi ovo bilo prvo dijete.

Također, Britney je nedavno otvoreno progovorila i o tome da je proživjela depresiju tijekom nedavnih trudnoća, ali joj o tome nije bilo ugodno govoriti. Ipak, sada sve više žena otvoreno o tome govori pa je i ona istaknula da je dobro što više ne moraju skrivati tu bol koju proživljavaju.

Pročitajte: Britney Spears podijelila razlog zašto nije objavila novu glazbu

Podsjetimo, nakon dugih 13 godina, krajem prošle godine napokon je donesena odluka suda u Los Angelesu da se ocu Jamieju Spearsu oduzme skrbništvo koje je imao nad svojom kćeri Britney. Sutkinja Brenda Penny izdala je nalog da Jamie Spears bude odmah suspendiran s mjesta konzervatora.

Pročitajte: Netflix donosi dokumentarac o borbi Britney Spears za vlastitu slobodu!

Izvor i foto: Instagram @britneyspears