Pronašli smo idealan božićni poklon za osobe u vašem životu koje se brinu o zdravlju

by | 5 prosinca, 2022

Zašto je BRITA najbolji poklon ovog Božića? Zato što kada darujete BRITA vrč za filtriranje vode, svojim najmilijima darujete izvor čiste vode izvrsnog okusa bez kamenca, klora i ostalih nečistoća, što donosi mnoštvo dobrobiti za njihovo zdravlje.

Koristeći BRITA proizvode, smanjujete uporabu vode u plastičnim bocama, što je istovremeno ušteda za vaš kućni budžet i pri tome još aktivno sudjelujete u zaštiti okoliša. BRITA misija jest potaknuti mlade na zdravu hidraciju i zaštitu okoliša, pa aktivnim sponzorstvima brend pomaže mladim sportskim klubovima, te tako kupnjom svakog BRITA proizvoda postajete i vi sponzor mladih sportaša!

Uz BRITA čaj i kava imaju bogatiji okus, hrana je ukusnija, a vaš aparat za kavu i kuhalo za vodu više ne trebate čistiti od kamenca. BRITA vrč s MAXTRA+ filterom iz vode uklanja kamenac, klor, neugodne mirise, okuse, boju, teške metale, pesticide, herbicide, medicinski otpad i 99,99 % svih bakterija i virusa, dok važni minerali kao što su magnezij i kalcij ostaju u vodi. Za kućanstva je najbolji izbor BRITA vrč ili BRITA ON TAP sustav koji se montira izravno na slavinu, dok BRITA boca omogućuje filtraciju vode gdje god se nalazili.

Vjerujemo da se sada slažete s našim odabirom BRITA-e u grupu najboljih poklona ovog Božića! Saznajte više na www.brita.hr

Foto: PR