Poklonite sebi i najmilijima predivan božićni poklon-paket s proizvodima hrvatskih malih proizvođača

Craft ŽićBox poklon-paket božićni je paket s proizvodima malih proizvođača

by | 23 studenoga, 2021
božićni poklon paket

Terrabotanika je divna priča poduzetničke obitelji koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija, a ove godine nastoje podržavati kampanju #kupujmolokalno, pa su se tako udružili s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG-om Matulić te kreirali jedan pravi mali obiteljski poklon-paket u božićnom ruhu. Htjeli su kreirati poklon-paket za različitu dob i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali su odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić već provjereno znaju da su kvalitetni i pouzdani.

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj, u kojemu bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi koje sadrži jesu mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan ukras svakom interijeru).

Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100 % ručno izrađen. Čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa, melem od uzgoja maslina koje su njegov glavni sastojak, a čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene – ništa nije prepušteno slučaju!

Craft ŽićBox poklon-paket božićni je paket s proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke te da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode.

U paketu se nalazi 5 proizvoda:
OPG Matulić – pašmanski melem od maslinovog ulja, pčelinjeg voska i lavande.

Sapoon – Red Velvet Donut – sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca.

Taman Chocolates – tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina.

Miscotti i Volim ljuto – Naughty or nice slatko-ljuti keksić.

Terrabotanika – mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom.

Paket dolazi u ograničenim količinama, a ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u dućanu Spicy Days u Zagrebu.

Foto: PR