Boudoir slavi 20 godina čarobnom kolekcijom koja će ljubiteljice glamura ostaviti bez daha

by | 18 listopada, 2021

Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.

“Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, jednostano nisi nitko“, svojevremeno je prkosno govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih. Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerojatnih 20 godina njihova brenda Boudoir.

Njihov dizajnerski potpis nevjerojatno je prepoznatljiv, pamtljiv i drukčiji. Riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljicama njihovog dizajna, daju onaj potreban X faktor.
Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice.

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva “To ti je Boudoir”, sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i ono što predstavlja za žene današnjice.

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u 20 svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom: “To ti je Boudoir” baš zato što je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Boudoir 20 godina

#Boudoir20
#BoudoirNewEra
#BoudoirParty

Fotografije potpisuju: Matković x Vild
Make-up: Tena Bašić
Kosa: Katica Topčić/Fabula de Forma
Model: Klara, Midikenn