Boolab pop-up store stiže u Zagreb – nemojte ga propustiti!

by | 14 listopada, 2021
boolab zagreb

Pratite li domaću beauty scenu, koja je iz godine u godinu sve bogatija, vjerujemo da ste čuli za slavonski brend prirodne handmade kozmetike Boolab. Štoviše, sigurni smo da ste iz bogate Boolabove ponude već probrali i svoje favorite (lips&cheeks, gledamo te!).

Omiljen među ljubiteljicama prirodne kozmetike bez štetnih sastojaka za zdravlje čovjeka, ali i okoliš, ovaj brend odlučio nas je dodatno razveseliti. Naime, po prvi put u pet godina, Boolab dolazi u Zagreb – i to u sklopu čarobnog pop-up storea u gift shopu Lykke, u Petrinjskoj 28. Dani koje morate rezervirati za ovo veselo beauty događanje jesu petak, 15. listopada (od 11 do 18 sati) te subota, 16. listopada (od 11 do 14 sati).

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli martina karalić (@martinaboolab)

Iz brenda Boolab poručuju da rade limitirane i male količine, pa bi bilo dobro da požurite po svoje beauty proizvode. U zagrebačkom pop-up storeu očekuju vas posebne cijene, premijere novih seruma, interaktivna kupovina, slaganje vlastite skin-care rutine, ali i predivne kutije po promotivnim cijenama. Iznenađenje je poznati visažist Marko Tolić, koji će u subotu, između 11 i 12 sati, biti na raspolaganju za savjete oko izbora boja lips&cheeksa.

boolab

Zagrebački Boolab pop-up store je divna prilika da upoznate hrvatski brend iza kojeg stoji samo jedna žena, i da vidite kako izgleda kad se radi sa samo dvije ruke. Dođite i isprobajte omiljene Boolab proizvode! Boolab proizvodi su 100 % handmade, prikladni za svaku dob i, vjerovali ili ne, “jestivi”.

Foto: PR