Idealno odredište za obiteljski odmor u rujnu pronašli smo na otoku

by | 8 rujna, 2023

Rujan je idealno vrijeme za godišnji odmor na moru. Nema gužvi na cestama i plažama, temperature su ugodne, a i cijene su prihvatljivije nego u vrhuncu sezone. Kamo s obitelji? Naša je preporuka srednja Dalmacija – otok Brač!

 

Obiteljski smještaj blizu Zlatnog rata

Top-lokacija u blizini slavne plaže Zlatni rat, nove udobne sobe opremljene pametnom tehnologijom za uštedu energije, puni pansion s pićima uključenim uz obroke, novi grijani bazen sa splash padom, još jedan veliki bazen, mnoštvo sadržaja za djecu i odrasle – sve vas to čeka u Bluesun Holiday Village Bonaca 4* u Bolu na Braču.

 

Priuštite si odmor bez obveza jer u cijenu Punog pansiona Plus uključena su sva tri obroka i popodnevni sladoled za najmlađe. Uz sve obroke uključena su pića. Ležaljke i suncobrani na bazenima su besplatni.

 

Djeca borave gratis

Dječji sadržaji ove su godine dodatno obogaćeni pa je tako, uz postojeći cjelodnevni program animacije, obnovljen mini klub u kojem najmlađi uživaju u igri s vršnjacima. Dodajmo i da do troje djece u Bonaci može boraviti gratis. U novom je ruhu i restoran, u kojem ćete na velikoj terasi uživati u bogatim i raznolikim obrocima.

 

Iskoristite promotivnu ponudu i uštedite 15 % na smještaj. Dodatan popust od 5 % ostvarite besplatnom registracijom u Bluesun Rewards program vjernosti, a na 4 noćenja i više čeka vas još 5 % popusta. Rezervirajte svoj smještaj OVDJE.