Biologique Recherche je predstavio novi proizvod za korekciju pigmentacijskih mrlja

Plus, zaštita od sunca!

by | 20 srpnja, 2023
hiperpigmentacija

Jedinstvena kombinacija zaštite i korekcije, Emulsion PIGM 400 SPF 15 na dnevnoj bazi korigira pigmentacijske nepravilnosti i štiti kožu od štetnog utjecaja sunca te je tako štiti od preranog starenja. Pojačava blistavost te kožu čini trenutačno svjetlijom i ujednačenijom. 

Budući da su pigmentacijske mrlje 70 % epidermalne (nalaze se u gornjem sloju kože), lako je promijeniti njihov izgled ili boju. Najbolja obrana protiv pigmentacijskih mrlja je prevencija. Zbog toga koža mora biti dobro zaštićena od UV zraka, jer je sunce vrlo snažan stimulator melanogeneze i proizvodi slobodne radikale. Posljedično, tretman pigmentacijskih mrlja zahtijeva ciljano djelovanje na sve mehanizme povezane s njihovim nastajanjem, kao i usmjeravanje aktivnih sastojaka do melanocita u bazi epiderme. Za održavanje čvrste kože i ujednačenog tena poželjno je spriječiti fotostarenje stanica svakodnevnim nanošenjem zaštite od sunca.

Preporučeni proizvod za neujednačena i siva trenutna stanja kože

Inovacija u liniji PIGM 400, Emulsion PIGM 400 SPF 15 kombinira dvostruko zaštitno i korektivno djelovanje uključivanjem kombinacije 100 % prirodnih mineralnih filtera. Zahvaljujući kombinaciji aktivnih sastojaka koji djeluju na mrlje i zaštitne obrane od UV zraka, emulzija djeluje na melanogenezu. Posvjetljuje i štiti, smanjuje postojeće pigmentacijske mrlje i sprječava pojavljivanje novih. Svojom tekućom i laganom teksturom Emulsion PIGM 400 SPF 15 svakodnevno štiti od štetnih utjecaja sunca i sprječava prerano starenje kože.

Foto: Dmytro Buianskyi / iStock / Getty Images Plus, PR

Tagovi: