Beyoncé najavila novu Ivy Park kolekciju trailerom s pregršt poznatih osoba

Beyoncéina nova kolekcija Adidas x Ivy Park je na putu

by | 2 prosinca, 2021
Beyonce Ivy Park

Beyoncé je objavila trailer za svoju posljednju suradnju s adidasom, #HallsOfIvy, s posebnim pojavljivanjima njezinih kćeri Blue Ivy i Rumi. Nova kolekcija Ivy Park uključuje artikle koji obuhvaćaju kategorije sportske i casual odjeće te street weara.

Na klasičan Beyoncé način, globalna superzvijezda samo je objavila video u kojem najavljuje lansiranje kolekcije, i naravno, prikupila više milijun pregleda u nekoliko sati.

Kako adidas objašnjava na svojoj web-stranici: “HALLS of Ivy je figurativni prostor koji je negdje između mjesta gdje ste sada i mjesta na kojem težite biti. Neki ga opisuju kao klub, drugi kao kolektiv, a zapravo je HALLS of IVY bezgranično, neograničeno mjesto gdje su svi dobrodošli.”

Ivy Park Halls of Ivy kolekcija

“HALLS of IVY čvrsto vjeruje da moć višeg učenja također može proizaći iz pronalaženja vlastitog glasa kroz samoizražavanje, međusobnog povezivanja i dijeljenja prostora s ljudima koji misle jednako. Naši dizajnerski elementi temelje se na ovoj filozofiji i predstavljaju kolekciju klasičnih modnih silueta, prožetih individualnim stilom, razmetljivošću i duhom praćenja vaših najluđih snova.”

U kampanji su, naravno, Beyoncé, kao i kći Kobea Bryanta – Natalia Bryant, Ava Phillippe i Deacon Phillippe (djeca Reese Witherspoon) te profesionalni košarkaši James Harden i Jalen Green.

No, dvije gostujuće zvijezde koje su vjerojatno privukle najviše pažnje na društvenim mrežama bile su Beyoncéine kćeri, Blue Ivy i Rumi, koje su pokazale kako je ova kolekcija uistinu živahna.

Puno uzoraka, boja limete, patchwork… Stvarno, jedva čekamo 9. prosinca, kad izlazi cijela kolekcija, vidjeti je kompletnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)