I ovog ljeta u Zagrebu možete besplatno vježbati na otvorenom

by | 1 kolovoza, 2022
vježbanje na otvorenom

Zagrebački savez sportske rekreacije “Sport za sve” već dvadesetak godina provodi projekt Ljetni program Sporta za sve.

Ove godine, neposredno po normalizaciji svekolikog života Grada, pod motom “Aktivno ljeto na otvorenom” nude građanima besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnessa na otvorenom, demonstraciju i poduku rekreacijskih aktivnosti i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce.

Ljetni program odvija se na više od trideset lokacija u Gradu, a obuhvaća na 1600 h različitih sportskih programa u tijeku tri ljetna mjeseca. U tom periodu ove programe koristi više tisuća građana Zagreba, svih godina, različitog zdravstvenog i fitness stanja i interesa.

Cilj projekta jest naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti našim sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada. Stručno planirani i vođeni, programi tjelesnog vježbanja doprinijet će obnovi funkcionalnih i radnih sposobnosti, zaštiti i unaprjeđenju psihofizičkih stanja zdravlja, općoj kvaliteti življenja, socijalizaciji i građanskoj solidarnosti.

Treninzi, natjecanja i stručni savjeti pod vodstvom kineziologa SPORTA ZA SVE

Svi programi i lokacije:

Web: www.sportzasve-zagreb.hr  
Facebook: ReKreativno ljeto 2022
Tel: 01/643-1022, 01/643-1023
E-mail: [email protected]

Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije “Sport za sve”. Savez okuplja 20 Društava s cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na gotovo stotinu gradskih lokacija i uključuje oko 6000 članova te više od 20 000 korisnika programa sportske rekreacije Grada.

 

Foto: Jacob Ammentorp Lund/iStock/Getty Images Plus