Upoznajte novu kolekciju modernih beauty uređaja koje ćete poželjeti u svojoj kolekciji

Odvojite vrijeme za sebe i svoju kožu

by | 19 siječnja, 2023

Medikor Beauty danas je predstavio Liftmie  – moderan beauty brend posvećen najkvalitetnijim luksuznim uređajima iz beauty industrije. Uređaji su predstavljeni na novom redizajniranom webshopu koji okuplja elegantne, moderne i luksuzne uređaje za ljepotu i well-being. 

Liftmie je predstavljen u suradnji s domaćim influencerima kao što su Bela Make Up (Lada Mitrašinović), Super Babe Killah (Karla Zelić) te Ivana Vukušić. Sami uređaji vrlo su elegantni te se zbog svoje veličine mogu koristiti na bilo kojem mjestu, pružajući pritom vidljive rezultate. Cilj brenda Liftmie je taj da u ovom ubrzanom životnom stilu odvojimo vrijeme za sebe u obliku tretmana za lice. 

U kolekciji je predstavljeno sveukupno pet novih beauty uređaja koji pomažu poboljšati protok energije, smanjenje bora, podizanje tonusa, smanjenje natečenosti i pora te vraćanje elastičnosti i sjaja koži.

beauty uređaji

Liftmie Ice Globes 

Ledene kuglice uklanjaju crvenilo i umiruju kožu te potiču cirkulaciju i oksigenaciju. Za bolje rezultate Ice Globes je potrebno držati u hladnjaku te ih koristiti ujutro kako bi smanjile natečenost i pore. Uz Liftmie Ice Globes iskusite sve dobrobiti krioterapije – terapije hladnoćom.

ledene kuglice za cirkulaciju

Liftmie Premium Beauty Roller

Jedinstveni dizajn u obliku slova Y pruža masažu kože koja zateže lice, ubrzava cirkulaciju i pomaže koži da povrati svoju vitalnost i elastičnost, čime se odgađa starenje kože. Na ručki se nalazi solarna ploha koja može stvoriti mikrostruju tijekom korištenja, što znači da nije potrebno dodatno punjenje ili baterija. Mikrostruja ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnost. 

Beauty Roller

Liftmie Germanium Beauty Roller

Germanij u sebi sadrži ion negativnog naboja za koji se smatra da može pomoći u balansiranju pozitivnih i negativnih iona u tijelu. Upravo zahvaljujući njima postiže se učinak rasterećenja mišića kao i smanjenje umora te iscrpljenosti. Kamenčići omogućuju lagani pritisak kako bi se stimulirale prirodne sposobnosti tijela za regeneracijom, što rezultira kožom koja je manje natečena, ujednačenog tonusa i blistava. Liftmie Germanium Roller vraća svježinu koži, smanjuje natečenost te potiče energičnost.

Germanium Beauty Roller

Liftmie Gold Plated Massager 

Plemeniti metal pronašao je svoju primjenu u suvremenoj medicini i kozmetici te u Liftmie masažeru. Liftmie Gold Plated Massager poboljšava cirkulaciju krvi i kisika u koži, što potiče proizvodnju kolagena, dok terapija zlatom odlično djeluje na zrelu i umornu kožu. Blage vibracije uređaja uklanjaju toksine, smanjuju natečenost i pomažu u smanjenju bora oko očiju, usana, vrata i čela. Vibracija uređaja od 6000 puta u minuti omogućava oblikovanje lica, limfnu drenažu i lifting lica. 

beauty Massager

Liftmie Gua Sha 

Gua sha je jedna od najpoznatijih tehnika tradicionalne kineske medicine. Ugodna masaža kod kuće moguća je uz Liftmie Gua Sha – obnavljajući kristal koji smanjuje pojavu finih linija i bora. Kamen poboljšava protok energije, podržava cirkulaciju i limfnu drenažu, podiže, puni i oblikuje te smanjuje pojavu finih linija i bora.

Gua Sha kamen

Svojom inovativnom paletom proizvoda za njegu kože kod kuće, Liftmie je brend koji prkosi starenju i čuva ljepotu, a svojom modernošću, elegancijom i inovativnošću prilagođen je različitim ciljnim skupinama. Liftmie uređaje pronađite ekskluzivno na Medikor Beauty webshopu te na lokaciji Tratinska 58, a za sve novosti zapratite brend na društvenim mrežama – Liftmie i Medikor Beauty.

 

Fotografije: Sanja Jagatić

Video: Marko Gregurić

Stylist: Marcela Vrček

Hair styling: Teuta Salon

Make-up: Matea Musić

Manicure: Manos by Ivana