Ljupka wellbeing oaza u koju se uvijek iznova vraćamo

by | 26 studenoga, 2020

Postoje neka posebna mjesta na koja se uvijek rado iznova vraćamo, mjesta u kojima se osjećamo opušteno, ugodno i smireno. Upravo jedno takvo mjesto, divne energije, cozy ugođaja s mirisom aromatičnih ulja, chic uređenja u smirujućim plavo – zelenim tonovima te vrhunskom uslugom upotpunjenom relaksirajućim čajevima, obilježava okruglih 30 godina postojanja.

Smješten u centru Zagreba, ali opet dovoljno skriven kako bi pružio maksimalnu diskreciju, Beauty Center Caprice prava je mala oaza opuštanja u koju ćete s užitkom pobjeći kada se poželite odmaknuti od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Posebnost ovog salona leži u tome da nudi kompletnu paletu usluge njege lica i tijela, a svakom klijentu pristupa se na potpuno individualiziran način.

Vlasnica salona, Vinka Prekupec, neprikosnoveni je stručnjak u beauty segmentu te je vlasnica brojnih diploma, nagrada i priznanja. Ističe kako je osobito ponosna na svoje vjerne klijentice, od kojih su neke s njom od samog početka, što je ujedno i najbolji dokaz kontinuirane vrhunske usluge Beauty Centra Caprice tijekom posljednjih 30 godina. Kompletna usluga salona sastoji se od nekoliko komponenata, poput raznih opuštajućih tretmana lica, nekoliko vrsta masaža tijela (sportska, estetska, tajlandska, aromaterapeutska ili body sculpting) individualnih treninga namijenjenih rekreativnim sportašima (pilates, joga, kardio), vježbi za trudnice i postnatalnih treninga, pred i postoperativne njege, pripreme za skijanje, kao i standardnih usluga poput solarija, depilacije, IPL, manikure itd.

Kao istaknuti beauty expert za lice, vlasnica Vinka na čelu sa svojim odličnim timom osmislila je niz tretmana, nakon kojih ćete zajamčeno izaći s osmijehom na licu te blistavom, nahranjenom i zdravom kožom. Posebice se ističu tretmani Modeling (75-minutni age tretman za pomlađivanje, koji uključuje piling, posebnu modelirajuću masažu lica, masažu ruku, booster i dvije hranjive maske; kremastu masku s regenerativnim učinkom i masku na bazi termoaktivne roza gline), Cocoon (60-minutna kukuljica, tretman dubinske hidratacije, uključuje piling, relaksirajuću masažu lica, masažu ruku, booster, dvije maske (hidratantnu i pjenu od kokosovog ulja) i Lumin Eclat (75-minutna potpuna senzacija od tretmana koja daje koži blistavost, vraća sjaj i svježinu, a uključuje piling, stimulirajuću masažu, masažu vlasišta, booster i peel-off masku). Važno je istaknuti kako je gospođa Prekupec certificirani edukator za renomirani francuski brend Maria Galland Paris, stoga u svojim tretmanima koristi isključivo njihove proizvode. Prepoznat i cijenjen od strane struke, Maria Galland Paris svoj uspjeh temelji na dugogodišnjoj tradiciji, stalnim inovacijama te holističkim i individualiziranim pristupom, što čini taj brend savršenim odabirom za Beauty Centar Caprice, s kojim dijeli iste vrijednosti.

Okolnosti koje su pogodile cijeli svijet posljednjih nekoliko mjeseci natjerale su nas da preispitamo vlastiti odnos prema svemu, pa tako i prema samima sebi. Više nego ikad dosad, shvatili smo koliko je važno ulagati u svoje zdravlje, kako fizičko, tako i psihičko i mentalno. Beauty Centar Caprice pružit će vam savršen sklad uma, tijela i duha, a samo jedan odlazak bit će dovoljan da se nepovratno zaljubite u ovu ljupku wellbeing oazu. Možete ga pronaći na adresi Ksaverska cesta 17.

Vinka Prekupec

Više informacija na: www.beautycentarcaprice.hr

Foto: PR