Stilistica Barbara Repe predstavlja kolekciju bezvremenskih torbica

Za svaku priliku!

by | 21 lipnja, 2023

Poznata modna stilistica Barbara Repe već 12 godina vlada scenom uz brojne uspješne suradnje, videospotove, kampanje i editorijale. Zahvaljujući svom prepoznatljivom modnom izričaju i dugogodišnjoj ljubavi prema torbicama od perlica, odlučila je svoju kreativnost prenijeti u vlastiti dizajn i predstaviti prvu vlastitu kolekciju ručno rađenih unikatnih torbica pod brendom Repe! U pet mjeseci posvećenih intenzivnom radu, Barbara je stvorila kolekciju od 17 torbica koje su apsolutni unikati, s posebnim naglaskom na kreativnost i stil.

Svaka torbica iz kolekcije sa sobom nosi pečat autentičnosti i jedinstvenosti. Ne postoji mogućnost ponavljanja u modelu i boji, čime se u potpunosti osigurava da svaka žena koja nosi torbicu ima nešto potpuno posebno i originalno. Dimenzije ručno izrađenih torbica omogućavaju praktičnost te nude dovoljno prostora za mobitel, mali novčanik i sitnice koje uvijek pronalazimo u ženskim torbama.

Repe torbice odišu elegancijom, eklektikom i razigranošću te su idealne za sve prilike upravo zahvaljujući svom posebnom, pomalo skulpturalnom dizajnu. Zahvaljujući jednostavnim linijama s lakoćom se kombiniraju uz svaku modnu kombinaciju i stil, od casual dnevnih, svečanijih večernjih lookova pa sve do posebnih prilika. U svaku torbicu je utkana i velika posvećenost s obzirom na to da je izrada zahtijevala tri do sedam dana strpljivog ručnog rada, ovisno o modelu i kompleksnosti dizajna.

torba

Kampanju za prvu Repe kolekciju potpisuje fotografkinja Senja Vild, koja je zabilježila svaki detalj te kreirala fantastične vizuale u Repe duhu. Posebna zahvala ide Soba.hr koja je ustupila svoje dizajnerske komade za set dizajn kampanje.

Detaljnije o brendu Repe možete saznati na web-stranici koja nudi sve poslovne informacije, bogat portfolio i webshop gdje će ljubitelji Repe torbica moći kupiti svoj unikatni primjerak. Dostava torbica je dostupna u svim zemljama Europske unije, a za dodatne informacije o kolekciji torbica od perlica, posjetite www.barbararepe.com i pratite na Instagram profilu https://www.instagram.com/repe.repe.repe/