Ova limitirana make-up kolekcija s naglaskom na biserni sjaj pravi je must-have!

by | 21 prosinca, 2020

Avon mark. predstavlja Pearlesque, limitiranu kolekciju s proizvodima koji ljepotu ističu raskošnim bisernim sjajem. Potpuno sjajan, asortiman sadrži visokotehnološke formule prepune glittera koje stvaraju svjetlucave odraze na licu i tijelu.

Mark. Pearlesque kolekcija ljubiteljicama šminke daje niz mogućnosti za stvaranje blistavih stilova koji će ovih blagdana učiniti da zrače samopouzdanjem – podržavajući Avonovu predanost prilagodbi trendova ljepote ka ponudi visokokvalitetnih proizvoda svim ženama po pristupačnim cijenama. #gledajmesada

Mark. Pearlesque kolekcija donosi predivnu paletu sjenila za oči, bogatu mješavinu hrabrih mat i zapanjujućih svjetlucavih nijansi visoke pigmentacije kao i čak pet nijansi totalno svjetlucavog tekućeg eyelinera u boji.

Tu je i iluminator za lice i tijelo, za onaj poseban dodir koji će ovaj blagdanski look učiniti čarobnim, a posebno uz pomoć i predivnih svjetlucavih nijansi Gel Shine laka za nokte prepunih glitera i žarkih nevjerojatnih boja.

Odličan prijedlog blagdanskog make-upa punog sjaja, a dovoljno nježnog za ostati u kući donosi Avonova beauty ambasadorica, blogerica Ivana Panek; te poziva i sve vas da postanete dio Avonove priče osnaživanja žena!

Svoju novu omiljenu svjetlucavu kolekciju pronađite u Avonovom božićnom katalogu.

Foto: PR