Upoznajte miris koji se stapa s kožom osobe koja ga nosi i postaje jedinstven baš poput nje

by | 2 svibnja, 2022

Želite li miris koji vam daje slobodu izraziti svoju individualnost? Želite li miris koji je samo vaš, poput otiska prsta? Mi vjerujemo da je ovo proljeće možda pravo vrijeme za to da svoje želje pretočite u stvarnost. 

U želji da vam u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive, koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utječe na kemijske procese vaše kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za vas. Miris poboljšava vaš prirodan miris te vam na taj način daje slobodu izraziti i naglasiti svoju individualnost i samopouzdanje. 

Eve Prive zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira vaš, jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinirane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi vašu ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve razine mirisa, stapa se s vašom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna vašeg samopouzdanja. Eve Prive podržava izraziti vašu individualnost jer oslobađa miris koji samo vi možete kreirati i koji je jedinstven.

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju, za koju kaže: “Ja nisam jedini kreator ovog mirisa jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža.”

Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 125,90 kn u Avonovom katalogu od 1. svibnja.

Foto: PR